2777
2789

لطفا اگر بدتون میاد نخونین

۲ روز پریود و یبوست بودم و همش زور میزردم فقط گاز میومد مدفوع که کردم روش چند قطره خون بود که انگار تازه همون لحظه چکیده بود احتمال دادم از پریودم چکیده باشه

بعد چند بار توی مدفوعم نقطه قرمز دیدم (قبلا دقت نکرده بودم هست یا نه) دیگه یه بار یکیشو شستم فشار دادم شبیه یه چیز جامد سفت بود اینجا پرسیدم گفتن خون نیست

حالا اینبار که رفتم سرویس بهداشتی بعد از مدفوع انگار یه مایع قهوه ای روشن لزج به مقعدم بود قبلا این مدلی اصلا نبود 

مشکل روده دارم؟

تو نی نی سایت سرچ کردم نوشته بودن خیلی خطرناکه

حالا چیکار کنم

به جز آزمایش شما فکر میکنین خطرناکه

لطفا نظرتونو بگین

سنمم ۱۵ هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید بری دکتر عزیزم،احتمالا با آزمایش مدفوع مشخص بشه،درد روده هم داری؟

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
آخه اینا مکه درد ندارن؟من همون بار اول فقط درد داشتمدیگه امروز اصلا دردی نداشتم

عادیه من سالهاست دارم اول درد داشتم الان ندارم بستگی داره آدم های مختلف ولی در کل آب بدن نباید کم بشه میوه سبزی و...

بیخیالآدم وقتی نگرانه هر کاری میکنهگفتم که اگر بدتون میاد نخونین لطفا حالا اگر نظری دارین خوشحال میش ...

عزیزم اینجا به جواب درست و قطعی نمیرسی،راحت برو یه آزمایش بده متوجه مشکلت بشی

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

باید بری دکتر عزیزم،احتمالا با آزمایش مدفوع مشخص بشه،درد روده هم داری؟

شرایط دکتر رفتن ندارم

نمیدونم اینا از استرسه یا نه ولی کلا خیلی وقته حالت تهوع دارم و نمیدونم بعضی وقتا بوی غذا بهم میخوره حالت تهوع میگیرم دلدرد یه حالت مبهمی بعد از غذا بعضی وقتا دارم اما نمیشه گفت دلدرد چون خیلی کم و مبهمه شبیه وقتی که آدم مضطرب میشه

ولی این بار روز اول پریودم زیر شکمم خیلی درد داشت نمیدونم الان ربطی به روده داره؟ قبلا انقدر درد نداشت اما خوب شد

کم خونیم دارم

حالا میشه شما حدستون راجب اینکه چیه بگین؟