2777
2789
عنوان

💔💔💔عمم اینطوری بهم گفت قلبم خونه💔💔💔💔💔🥺🥺بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 33 پست
باید بری سرکار تو اجتماع باشی کسی ندیدت که بیاد خاستگاریدعوا کن با بابات بگو زندگی خودمه میرم، تا کی ...

دعوا کردم گفتم میخوام برم پول میخوام بابام قشقرق را انداخت دستمم با چوب زد شکوند

عمه ات اندازه ی شعورش حرف زده،  وگرنه این حرفی نیست که بخواد تو جمع بزنه اونم با اون جمله ی زشت! 

بهش می گفتی ترشیده شدن بهتر از اینه که بخوام به دیگران توهین کنم. 

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عمه ات اندازه ی شعورش حرف زده، وگرنه این حرفی نیست که بخواد تو جمع بزنه اونم با اون جمله ی زشت! بهش ...

خیلی ناراحتم کرد منم هیچی نگفتم واقعا قلبمو شکوند 💔به مامانمم گفتم میگه راستی میگه کسی اسم تورو برنداشته

دعوا کردم گفتم میخوام برم پول میخوام بابام قشقرق را انداخت دستمم با چوب زد شکوند

😔 با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیر این قضیه رو بگو شاید کمکت کنن یا حداقل راهنماییت کنن

♡خدایا شکرت♡                                 ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆
خیلی ناراحتم کرد منم هیچی نگفتم واقعا قلبمو شکوند 💔به مامانمم گفتم میگه راستی میگه کسی اسم تورو برن ...

یاد بگیر خودت از حق خودت دفاع کنی

به خاطر همچین آدمای بی درکی خودتو ناراحت نکن

دعوا شه جنگ شه هرچییی بشه یعنی چی ک درس نخونی بیرون نری

اینم بد بختی منه💔🥺 آخرین بار که سفت وایسادم یا درس بخونم یا برن سر کار زد دستمو شکوند گفت لازم نکرده زیاد حرف بزنی کوچه حاته نونتو بخور کم حرف بزن 

هر دعوایی بگی کردم نتیجه نداد💔🫠

چ بگم این ازمنیکخ ک مثل تو بودم و حتی ب دعوای فیزیکی هم منجر شد و کتک خوردم ولی اومدم تو جامعه تا قبلش مثل ی آدم غارنشین بودم وقتی اومدم اجتماع تازه دیدم دنیارو انگار از توی تنگ اومدم دریا تنها راهت همین هست اسی جان

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

اینم بد بختی منه💔🥺 آخرین بار که سفت وایسادم یا درس بخونم یا برن سر کار زد دستمو شکوند گفت لازم نکر ...

خدایا بگم چیکار کنم این ادمارو چرا بچه میارن اخه وقتی اینقد کم فهمن بخدا اعصابم خراب  شد

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چ بگم این ازمنیکخ ک مثل تو بودم و حتی ب دعوای فیزیکی هم منجر شد و کتک خوردم ولی اومدم تو جامعه تا قب ...

منم خیلی دلم میخواد بیام بیرون ازین جهنم ولی آخه هرکاری کردم بی نتیجه موند چی کار کنم آخه 💔

خدایا بگم چیکار کنم این ادمارو چرا بچه میارن اخه وقتی اینقد کم فهمن بخدا اعصابم خراب شد

وآقا من روزی صد بار پشیمونم که چرا به دنیا اومدم اگفتنی ام میگن یه شوهر پیدا کن برو هرچی میخوای از اون بخوا کار میخوای کنی درس میخوای بخونی خونه شوهر