2777
2789

● تو ماشینش شنود گذاشت متوجه خیانتش شد ●

(( یکی از اقوام و بستگانمون که خیلی نزدیکه یه چند وقتی بوده به همسرش و شوهرش که غریبه بوده و چندسال بوده رفیق باز بوده و دروغگوی خبیث و اهل سرکار رفتن نبوده و بیکار و تنبل بوده تو هفت سال زندگی متاهلی و مشترکشون و زنش برای همه چی هرچی مثل باشگاه بدنسازی و... هزینه میکرده ویلای مادر و پدرش میبرده تمام خاندان پسره رو و پسره تو این زندگیشون نقش عروسک مدلینگ بی حرکت رو اجرا میکرده و با کله رفته بوده تو عسل بخاطر تیلیاردری پدر دختره و حمایت و پشتیبانی دختره و خانواده اش به همسرش حالا بعد اینهمه سال فداکاری و برداشتن کوله بار زندگی به دوشش و قبول میلیونها تا مسئولیت و شاغل بودن و زحمتکشی دختر خانوم داخل ماشین همسرش مخفیانه شنود کار می‌گذاره و دوربین نصب میکنه داخل دریچه کولر ماشین و تصویری و شنیداری علنی خیانتکاری و کثافت کاری شوهرش با یک زنی غریبه و ناشناس ضبط و ثبت میکنه و تماشا میکنه و سند و مدرک جمع میکنه حکم دادگاه با رضایت هردو طرف برای طلاق و جدایی شون میشه و از هم جدا میشن و طلاق میگیرن ••• ))

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون زندگی از اول ویرانه بود نیازی ب خیانت نبود همون موردای اول برای طلاق کافی بود ولی پسره بدبخت شد اما دختره قطعا خوشبخت شد ک از شره همچین زالویی راحت شد

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
اون زندگی از اول ویرانه بود نیازی ب خیانت نبود همون موردای اول برای طلاق کافی بود ولی پسره بدبخت شد ...

بله گلم همینطوره این خانه از پایبست ویران بود هرچی نصیحت میکردیم هرچقدر مشورت و راهنمایی می‌کردیم تو گوشش نمی‌رفت که نمی‌رفت آخرم که اینطور شد پسره بره گم بشه بی‌شعور از اول زندگی هیچکاری بود مثل سیب زمینی هیچ نقشی نداشت این دختر درست حسابی اینهمه تلاش و کوشش کرد یه تنه بار زندگی رو به دوش گرفت آخرم اینطور شد ..‌

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️