2777
2789
عنوان

💘استقبال از کریسمس💘

383 بازدید | 50 پست

بچه تر که بودم و خب اوضاع اقتصادی هم که بهتر بود ، تقریبا هرسال نوئل رو می‌رفتیم کشور های دیگه پیش اقواممون ، چرا؟ چون واقعا حال و هوای کریسمس داشت

منم بچه بودم برام عجیب بود که می‌دیدم فقط توی مدرسه و خونمون جشن و شادیه و توی خیابون هیچکس هیچی از نوئل نزده به در و دیوار☹️حس غربت پیدا میکردم

حس میکردم جزئی از این مردم یا کشور نیستم...

گذشت و گذشت تا اینکه دیگه نشد به راحتی رفت کشور های دیگه...منم بزرگ تر شدم و فهمیدم چه خبره.

بچه برادرم اصرار کرد که بیا بریم خیابون

وقتی رفتم به خودم اومدم دیدم وای ! چقدر همه جا بوی کریسمس میده:)

درخت های کاج ،جوراب های زمستونی ،پوستر های نوئل ، ریسه و ازین جینگیل مستون هایی که آویزون درخت کنیم🤭

خیلی حس خوبی داشت گفتم بیام اینجا راجع بهش بنویسم

به طور اشتباه اکثر مردم هرکس نوئل رو جشن بگیره غرب گرا می‌دونن...

درحالی که توی کشور ایران هم اقلیت مسیحی وجود دارن و میلاد مسیح براشون اونقدر مهمه که از ماه ها قبل خرید هاشو میکنن...

پس لطفاً لطفا اگر دیدید کسی واقعا خوشحاله برای کریسمس سریع با جمله هوایی مثل ( اینا مال غربی هاست ، اینا ترویج مسیحیته ساکت باش ، ...) نزنید توی ذوقش🫠

به جاش میلاد نور خدارو بهونه بدونید و برای همه دعا های خوب کنیم❤️

هدفم از این تاپیک اصلا بحث عقیدتی یا مذهبی و ...نبود ، فقط به عنوان یک ایرانی مسیحی حرف های دلمو گفتم❤️

ممنون میشم گزارش نزنید

بهترین هارو براتون از خداوند طلب میکنم😍

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کریسمس کیه؟ تاریخ دقیقش

۲۵ دسامبر  یعنی ۵ دی

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

کریسمس و میلاد حضرت مسیح بر همه و بر شما مبارک 😃☃️

قربون شما برای همه فرخنده باد❤️

حرف تون درست مسلمون ها به حضرت مسیح ارادت داریم خیلی مسیح ها قابل احترامن عزیزم

بله عزیزم هر سه پیامبر ابراهیمی پاک و شریف هستن ❤️

بله عزیزم هر سه پیامبر ابراهیمی پاک و شریف هستن ❤️

بلههههه صددرصد ما آبادان خیلی مسیحی داریم ناقوس موقع تولد مسیح به صدا درمیارن دعا میخونن خیلی آدم های خوبین مسلمون مسیحی برادرم باهم فرقی بین شون نیس 

سال نو همزمان با میلاد مسیحه یا جدان ؟ سواا شد برام

جدا هستن عزیزم 

چقدر تاپیکت قشنگ بود 😍 منم چون تولدم ۶ دی هست همیشه عاشق کریسمس بودم پز میدادم ک من تولدم با مسیح ن ...

عزیزکم

تولد شماهم پیشاپیش فرخنده باشه😍❤️