2777
2789

معجزه امام رضا رو خیلی دیدم 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امام رضا ی ادم عادی بوده! اونم بنده ی خداستبنظرم فقط باید از خدا درخواست کرد نه بنده ی خدا!

امام رضا شفاعت میکنه عزیزم ...دعای اون در حق ما گیراس

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

امام رضا ی ادم عادی بوده! اونم بنده ی خداستبنظرم فقط باید از خدا درخواست کرد نه بنده ی خدا!

اگر ادم عادی بود که امام نمیشد .... 

همه ماهم عادی هستیم ... پس چرا اسممون امام نیست ؟ 🤔

عزیزم شما یا اعتقاد ندارین یا معجزه ازشون ندیدین ... 

وهیچ کس هم نباید از امامان یا شهیدان طلب درخواست کنه ... 

چون گناه محسوب میشه ... 

درستش اینکه که باید بگیم امام رضا به خاطر فلان حاجتم واسطه شو پیش خدا ... تا کارم جور بشه

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لطفا درخواست دوستی ندهید

برو پیش نخودکی توی دارالحجه‌ ی مکانی هست میگن هرچی بره اونجا سوره یس بخونه بختش باز میشه

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

ببخشید که عقایدمون مث عقاید شما درست نیست😂

احسنت به نکته خوبی اشاره کردی 

پس میتونی تاپیکی که مطابق با عقایدت نیست رو نیای

دعوت نشدی که😁😁

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

ببین من خودم ادم معتقدیم

ولی یک نفر از آشناهای ما بود که به شدت خواستگارم بود 

چندین سال تلاش کرد که از من و خانوادم جواب بله بگیره

نذر کرد و 40 بار هر سه شنبه رفت جمکران

ولی تاثیری رو جواب من نداشت

حرف من همون بود

با اینکه هر هفته می دیذم که داره می ره

ولی مرغ من یه پا داشت

وزن فروردین  83 ،،،ولی شروع رژیم با وزن 80.900، در تاریخ ۱۴۰۲/06/25، وزن فعلی 71.300، هدف بعدی 70کیلو، هدف نهایی 67کیلو