2777
2789
عنوان

گند بزنه به این چالش های کنسله کنسله

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 32 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا آدمای عقده ای هستن که عقده ی نداشته های خودشون رو میخوان با شوهر آینده شون بدست بیارن 

انسان کلاس بالا و باکلاس معیار های مهم تری داره تا ماشین بنز 

کیه که بنز دوست نداشته باشه   کیه که پول  دوست نداشته باشه 

ولی قرار نیست که برامون پسر بسازن که   سفارش بدیم

اونا هم آدمن 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
عزیزم طرف دو قرون قیافه نداره پول نداره اومده میگه پسر با پراید کنسل حالا بابای خودش هیچی نداره ها

تو اینستا وایرال شده ما نمیدونیم طرف چی داره چی نه که 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
من ندیدم اینو قضیه کنسله چی هست

مثلا دخترا میگن :پسر پراید داشته باشه کنسله ،خونش پایینتر از ولنجک یا فرشته باشه کنسله ،خطش ایرانسل باشع کنسله،ماشین ایرانی داشته باشه کنسله 😐😐😂😂😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
اینا آدمای عقده ای هستن که عقده ی نداشته های خودشون رو میخوان با شوهر آینده شون بدست بیارن انسان کلا ...

من  خودمم یه معیار هایی دارم بالاخره 

اما وقتی کراشمو دیدم تمام معیار هام از ذهنم پرید🥲

ماشینشون مث ماشین ما بود 

اتفاقا بنز هم نداشتن ولی شخصیت داشتن

حیا و کلاس داشتن 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
مثلا دخترا میگن :پسر پراید داشته باشه کنسله ،خونش پایینتر از ولنجک یا فرشته باشه کنسله ،خطش ایرانسل ...

انگار خودشون اینا رو دارن 

اگه داشتن اینقدر عقده نداشتن 

🥲

امیدوارم خدا آنقدر بهشون بده که از این عقده ها در بیان ملت رو تخریب نکنن 

و یکم عاقل شن  که این چیزا  معیار زندگی مناسب نیست

حالا خوبه برن وابسته بشن بعدش هم ازدواج تهش ب همون دلیلی ک خوششون نمی اومد جدا بشنخوبی نسل جدید اینه ...

یچیزی هست به اسم عقده 

چون خودت نداری حالا فیافه باشه پول باشه ماشین باشه برات عقده میشه و توقع داری طرفت داشته باشه  وخصوصیت انسان های عقده ای چیه؟ خیلی راحت به خودشون اجازه میدن مقابل طرف بجای صحبت محترمانه که بگن من نمیخام وارد رابطه بشم با عقل ناقصشون میگن زشتی پول نداری پراید داری کنسلی 

نمیشه گفت نسل جدید الان فهمیده شدن نه خیلی هم نادانن

من خودم ۱۷ سالمه تو همین نسلم ولی انقدر حقیر و عقده ای نیستم که بخام به خودم اجازه بدم یکیو کنسل کنم 

خیلی محترمانه میگم نه حالا تو به قیافه و پول طرف چیکار داری

انگار خودشون اینا رو دارن اگه داشتن اینقدر عقده نداشتن 🥲امیدوارم خدا آنقدر بهشون بده که از این عقده ...

خوب حد و حدود رو خوب درک کنن یه پسر ۲۰ ساله دزدی هم کنه نمیتونه این نیازها رو برطرف کنه بعد میگن سن ازدواج رفته بالا