2777
2789
عنوان

یه دوستی میخام که

39 بازدید | 8 پست

قووی باشه روحیه مقاومت پذیری داشته باشه مثبت و ذهنیت درستی داشته باشه و از حواشی و چیزای کلیشه ای دور باشه و تو ذهنش هدف بزرگی داشته باشه به پیشرفت هم کمک کنیم و هر روز برای قوی شدن و بهترین شدن همدیگه تلاش کنیم و هدفامونو بهم بگیم و برای رسیدنش تلاش کنیم 

از برنامه هامون باخبر باشیم و ضعفامونو باهم دیگه حل کنیم 

یه همچین دوستی میخام که با بقیه دخترا متفاوت باشه واقعا پیدا میشه؟(:

دیروز دوستم میگفت ما یا ادم های مثل والدمون رو جذب میکنیم

یا جذب ادم هایی میشیم که میخواستیم باشیم ولی نیستم

و بنظرم خیلی درسته

آفتاب همیشه بعد از تاریکی می‌تابد؛ پس هیچ‌گاه از شب ناامید نشو، زیرا صبح همیشه با روشنایی خود باز خواهد گشت.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دیروز دوستم میگفت ما یا ادم های مثل والدمون رو جذب میکنیمیا جذب ادم هایی میشیم که میخواستیم باشیم ول ...

مثل پدر مادر؟

اره خیلی دلم میخاد قوی باشم و نیاز دارم یکی باشه ازش تاثیر بگیرم 

فکر می کنم اینجوری هستم ولی نمیدونم دقیق چه تصوری از این دوستی داری و چقدر این رابطه کمک کننده هست

شما با حرفای من موافقی و دوست داری همچین دوستی داشته باشی