من دو ماهه ک شروع کردم ب قرص های اعصاب ب خاطر وسواس فکری
اوایل یک ماه و نیم فلوکستین میخوردم با اینکه قرص خیلی خوبیه و همه ازش راضین ولی با من نساخت رفتم دکتر عوض کرد و سرترالین نوشت واسم و سر ی هفته اثراتش رو حس کردم.. کلا داروهای اعصاب اینطوریه باید آزمون و خطا کرد ببینی کدوم بهت میسازه
الان خداروشکر خیلی بهترم قبلنا ی فکر توی سرم یکی دو هفته میچرخید ولی الان تهش دیگه ی روز.. ب آدم انرژی میده امید میده انگیزه میده خیلی خوبه
دست سازندش درد نکنه
من تا وقتی نتیجه قرصم رو بگیرم توی این دو ماهی خیلی سرچ کردم توی نینی سایت راجب تجربه بقیه از این قرصا.. وقتی میخوندم ک ی سریا راضی بودن خیلی خوشحال و امیدوار میشدم بعضی ها هم ک میگفتن ن خوب نبود نا امید میشدم و اعصابم خورد میشد
این تاپیک رو هم زدم برای کسانی ک نیاز ب امید دارن . این تاپیک بمونه از من ک من از این قرص واقعا جواب گرفتم
البته اینم بگم اینکه این قرص روی من جواب داد ب این معنی نیست روی بقیه هم جواب میده مثل من ک فلوکستین رو میخوردم ولی هیچ فایده ای نداشت درحالیکه همه میگن خیلی خوبه.. کلا ب عوامل مختلفی بستگی داره
پس حتما هیچوقت این قرص ها رو خودسرانه مصرف نکنیدددد ک خیلی خطرناکهههههههه.. حالتون رو بدتر میکنه.. باعث سندروم خودکشی میشه و هزارتا اااا پشکل دیگه
نسبت ب رفتن پیش روانپزشک هم گارد نداشته باشین روح و روان آدمی هم نیاز ب دارو داره.. ب خاطر حرف بقیه زندگیتونو تلخ نکنید.. همیشه شاد و پر انرژی باشین😘