اگه کیفیتش اومده پایین باید بگم دختره توی تصویر پایین سرو صورتش کبود و زخمیه و توی تصویر بالا یه خانواده شاد
لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمیکشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون میشکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اره خدایی منکه قبول دارم پسرا کسیو ک واقعن بخان خوشبختش میکنن اما دخترا نسبت ب کسی ک علاقه مند کلی آسیب میببنن😭
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !
مگه زورکی ازدواج میکنن با هم ؟ منظورم اینه که وقتی پسرا با کراششون ازدواج میکنن ، حتما اون دختر هم پسر رو پسندیده که زنش شده ، یعنی پسره هم کراش دختره بوده ، یعنی اونجا هم دختره با کراشش ازدواج کرده پس فرقی با حالت دوم نداره
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
اینو دیدم😂تا حدودیما دخترا اکثرمون رو پسر خشن و مغرور و تا حدودی لاشی کراش میزنیم
اره ما از روی ظاهر انتخاب میکنیم و ضربه میخوریم 😂👍
توی دیدن عیب ها هم کور میشیم
پسرا منطقی تر انتخاب میکنن🔪
لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمیکشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون میشکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر
واسه همینم میگن"دخترا با کسی ازدواج کنید که عاشقتونه،نه کسی که عاشقش هستید"
جمله قشنگی بود 👍
اره خدایی منکه قبول دارم پسرا کسیو ک واقعن بخان خوشبختش میکنن اما دخترا نسبت ب کسی ک علاقه مند کلی آ ...
پیشونی منو کجا مینشونی😢