2777
2789
عنوان

دیشب خیلی عصبی شدم

105 بازدید | 7 پست

دست سمت چپم خیلی درد میکنه و یکی از پاهامم انگار رگم از باسنم گرفته تا زانوهام ذوق ذوق میکنه

از دیشب خوب نشده جفتش

چیکارکنم خوبشه؟

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میترسم پریودشم گل گاوزبون بخورم

ن بابا گل گاو زبون پریود نمیکنه اگ زیاد بخور آره بی خیال باشه یه روزی منم مثل شما از حرف حرکت بقیه حرص میخوردم الان تپش قلب دارم دردای عصبی بدن چندبار رفتم دکتر قرص افسردگی داد یکی دوروز خوردم میدیدم معده ام درد شدید میگیره همشو ریختم اشغال دیگ بی خیال شدم اصلا هیچی برام مهم نیس

ن بابا گل گاو زبون پریود نمیکنه اگ زیاد بخور آره بی خیال باشه یه روزی منم مثل شما از حرف حرکت بقیه ح ...

وای منم الان جای تو هستم شاید خیلی بیشتر 

بخدا روانم بهم ریخته رفتم روانپزشک مشاوره مغزو اعصاب داروها هیچکدوم بهم نساختن منم نخوردم 

واقعا حالم خیلی بده نمیدونم چیکارکنم خودمو اروم کنم

اعصابم به شدت ضعیف شده تحمل هیچیو ندارم

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
وای منم الان جای تو هستم شاید خیلی بیشتر بخدا روانم بهم ریخته رفتم روانپزشک مشاوره مغزو اعصاب داروها ...

اره منم معده ام دردای شدید میگرفت نخوردم چون مادر دوستم سالیان سال هست میخوره میگفت خیلی پشیمونن بهش دادن همیشه تا ۱۲ ظهر میخوابه این قرصا اصلا خوب نیست همون بابونه گل گاو زبون بخور من یه سری رفتم عطاری گفتم هرچی گیاهی هست ارامش بخش بهم بده ۷ یا۸ گیاه هرکدوم مقداری گذاشت روهم قاطی بهم داد خیلی خوب بود ولی من شوهرم بده هیچ کاری نمیشه کرد جز تحمل