2777
2789

پسر خالم از دیشب که خونشونم بیقراری شدید میکنه گریه میکنه شربت اینام دادن خوب نشد پاشورشم کردیم خوب نشد زیاد چیزی نمیخوره بی قراری میکنه تروخدا بگید اگه کسی بچش اینجوری بوده چجوری تبشو آورده پایین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببرین بیمارستان تشنج نکنه خدانکرده

نه بابا چه تشنجی بچه داره با اسباب بازی‌اش بازی میکنه میخنده فقط نگران شدم آخه گاهی وقتا گریه میکنه یکم بی قراری میکنه یا کم میخوره اونم فکر کنم طبیعیه همه مریض میشن حال و حصله ندارن فقط گفتم چی کمک میکنه تبش کامل از بین بره وگرنه مشکل خاصی نیست

نه بابا چه تشنجی بچه داره با اسباب بازی‌اش بازی میکنه میخنده فقط نگران شدم آخه گاهی وقتا گریه میکنه ...

مگه قبلش علائم خاصی باید داشته باشه دختر خاله من متسفانه تشنج کرد تب داشت الانم بعضی وقتا میگیرش

ببرین بیمارستان تشنج نکنه خدانکرده

تروخدا انقدر ترسو نباشید بچه رو شما یه دقیقه تاپیک زدم تا تشنج و بیمارستان بردینش گفتم تو خونه تبش بیاد پایین چون خیلی جدی نیست که خطرناک به نظر بیاد 

مگه قبلش علائم خاصی باید داشته باشه دختر خاله من متسفانه تشنج کرد تب داشت الانم بعضی وقتا میگیرش

شاید باورت نشه همین الان چک کردم تبش اومد پایین بعد آخرین پاشورش 😂

تروخدا انقدر ترسو نباشید بچه رو شما یه دقیقه تاپیک زدم تا تشنج و بیمارستان بردینش گفتم تو خونه تبش ب ...

خب هرچی میگیم یک چیزی میگی تو که نمیخوای به حرف بقیه بکنی تاپیک نزن