2777
2789

کلا با ازدواج فامیلی مشکل دارم بخاطر مساعل ژنتیکی چون حتی اگ بچه بی مشکل بدنیا بیارن بازم نباید انتظار ظاهر زیبا و هوش بالا داشته باشن 

تو ادربایجان هم ممنوع شده

ولی اگر عاشق شدینو ازین حرفا خب ازدواج کنید دیگ چاره ای نیس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی داره عمه ات چطور آدمی باشه و مامانت که زن داداشش میشه ازش راضی باشه یادنه

مامانم من همییشه بهم میگه عمه ات و شوهرعمه ات سرتا پای تو رو طلا بگیرن 

هم وزن تو طلا بخرن واست من تو رو به پسر اینااااا نمیدم 🤣

به نظر من ازدواج فاملی خیلی مزخرفه فقط تو ایران و افغانستان آزاده بقیه کشورا ممنوعه😂

منم زیاد اوکی نیستم با ازدواج فامیلی

ولی این مقایسه ای که کردی غلطه

الان تو غرب اصلا ازدواجی صورت میگیره؟؟اکثرا روابط آزاد بینشونه

پس سطح فرهنگ ما و افغانستان خیلی بالاتره که بلا نسبت همهگی خر تو خر نیست جامعه مون😉 

و ازدواج فامیلی خیلی از اون شیوه بهتره

آزمایش ژنتیک بدین حتما

مشکلات ژنتیکی بیداد میکنه 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

کلا با ازدواج فامیلی مشکل دارم بخاطر مساعل ژنتیکی چون حتی اگ بچه بی مشکل بدنیا بیارن بازم نباید انتظ ...

ابه هیچ عنوان. اساس علمی نداشت گفته ی شما

هوش و زیبایی هیچ ربطی به فامیل و غیر فامیل نداره

پدر و مادر باهوش باشن بچه ها با هوش میشن

در مورد زیبایی هم همینه

استاد دانش خانواده ما میگفت بهترین ازدواج فامیلی هست فقط نباید مشکل ژنتیکی داشته باشن

استاد دانش خانواده مگه جز چرت و پرت چیزی دیگه ای هم میگن؟بعد چجوری مشکل ژنتیکی نداشته باشن🤔همینکه فامیلن خودش ریسک بیماری ها رو دوبرابر میکنه اصلا همین فامیل بودن خودش مشکل ژنتیکیه😂

ازدواج فامیلی خوب نیست

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗