2777
2789
وای میگن حرفو بنداز زمین صاحبش برمیداره فعلا که شما داری بدون اطلاع حرف مفت میزنی و زر و پرت میکنی🤣 ...

زرتوپرت روتوکردی ک هرچی میاد توی زباله دونیت ب زبونش میاری

شخصیتت مشخصه بهتره باهات هم کلام نشم چون درکی از این مسائل نداری نخاله

وای میگن حرفو بنداز زمین صاحبش برمیداره فعلا که شما داری بدون اطلاع حرف مفت میزنی و زر و پرت میکنی🤣 ...

حالا چون شما ازدواج فامیلی دوست ندارید قرار بر این نیست الفاظ منفی به دیگران و اعمالشون نسبت بدید میتونید محترمانه تر دیدگاه تون رو بیان کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب شما ژنتون مشکل داره بخاطر اونه ک بچه های نرمال ب دنیا نمیاریدمشکلتونو چرا ب بقیه میچسبونیدباغریب ...

با غرببه که ازدواج کردیم بچه ها زیبا و باهوش و سالم سدن

عزیزم ازدواج فامیلی شاید تو نسل اول نشون نده ولی نسلای بعدی حتما تاثیرشو میزاره حتما راجع بهش مطالعه کن من نمیتونم با چارتا پست گذاشتن مباحث ژنتیکو به شما یاد بدم ولی شما میتونی حداقل یه سرچ بزنی راجع به تاثیر ازدواج فامیل روی ژن و DNA نسل ایندت مطالعه کنی 

لازم نیس به منو کل فامیلم توهین کنی چون خودت ازدواج فامیلی کردی 

البته خب تو خانواده های سنتی هنوزم فامیلی ازدواج میکنن من سرزنشتون نمیکنم ولی خداروشکر تو فامیل ما این قضیه تموم شد

اره تو غرب ازدواج صورت میگیره بااجازه شما😂 فعلا که ایران به خاطر مشکلات اقتصادی درصد ازدواج به شدت ...

با کمال احترام به سطح دانش و منطق و فرهنگ و ادبت👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎

هرقدر دوست داشتی فحاشی و بی ادبی کن

نمیخونمت 😊

اولین باره میبینم یه زن ( به عنوان مادرزن ) از یه پسر ( به عنوان داماد ) چشم پوشی میکنه من دیدم و شن ...

من خانواده پدریم کلا مدلشون اینطوریه که مادرا تا وقتی پسراشون مجرد هستن کاری بهش ندارن ولی همینکه ازدواج میکنن با هزار ترفند و سیاست پسره رو میکشونن سمت خودشون و پسره  جوری به مادرش وابسته میشه که خدا میدونه (کلا همممه شون بلا استثنا همینن) و مادرشوهره و خواهرشوهره اصلا نمیذارن پسره زن و بچه اشو مسافرت ببرن یا واسه شون خرج کنه 

و خیلی دلایل دیگه که اگه بنویسم طولانی میشه

بخاطر همین مامانم میگه من تو این طایفه پیر شدم عمرا بذارم تو  و داداشت با اینا وصلت کنین 

مامانم خیییلی تمایل داره من و داداشم با اقوام خودش ازدواج کنیم 😂

کل فامیل ما ازدواج فامیلی کردن انقددد دیدم که حد ندارهمامان بزرگ و پددبزرگم سر همین ازدواج فامیلی دو ...

وقتی بیماری هست نباید ازدواج میکردن

تو فامیل شما که انقدر مریضی زیاده ازدواج فامیلی حرامه گلم🫠

با غرببه که ازدواج کردیم بچه ها زیبا و باهوش و سالم سدنعزیزم ازدواج فامیلی شاید تو نسل اول نشون نده ...

والا ما سنتی نبود ازدواجمون اگه هم بود همینقدر راضی بودم درضمن ازدواج سنتی هم اصلا بد نیست اینهمه امار طلاق از ازدواج هایی ک از طریق دوستیه تازه چقدرهم توی همچین روابطی دخترضریه میخوره روزانه شاهد تایپک هاش هستیم

حالا چون از دواجت از طریق دوستی بوده بقیه باید بگن ازدواجت تودرسته بقیه اشتباه کردن یکم روحرفت فکر کن فکر نکن اینجا مجازیه و هرچی دلت خاستوبگی

خوب ژن شما مشکل داره دختر همسایه ماهم همینطور مثل شمابود با غریبه ازدواج کرد بازم بچشون عقب افتاده شدبنده خدا

والا ما سنتی نبود ازدواجمون اگه هم بود همینقدر راضی بودم درضمن ازدواج سنتی هم اصلا بد نیست اینهمه ام ...

شمایی که از ازدواج سنتی طرفداری میکنی کلا من حرفی ندارم دیگ🤣🤣فک کردم نسل این ازدواجا منقرض شده خدایا

وقتی بیماری هست نباید ازدواج میکردنتو فامیل شما که انقدر مریضی زیاده ازدواج فامیلی حرامه گلم🫠

ژنشون مشکل داره داره ب بقیه برچسب میچسبونه فکر کن چقدر ادم باید نفهم باشه همچین حرفی بزنه خودشون مشکل دارن و کند ذهنن داره ب بقیه میگه شماهم همینین

شمایی که از ازدواج سنتی طرفداری میکنی کلا من حرفی ندارم دیگ🤣🤣فک کردم نسل این ازدواجا منقرض شده خدا ...

ن نسل ادم هایی مثل توباید منقرض شه گفتی پدر بزرگ و مادر بزرگت ازدواجشون فامیلی بوده بچه هاشون کند ذهن هستن شکی نیست چون خودتم مشکل ذهنی داری

شمایی که از ازدواج سنتی طرفداری میکنی کلا من حرفی ندارم دیگ🤣🤣فک کردم نسل این ازدواجا منقرض شده خدا ...

خودت گفتی مشکل هوشی دارین دیگ ریپ نزن با ی بی مغز تا همینجا هم پیش رفتم اشتباه بوده🫥🥱

وقتی بیماری هست نباید ازدواج میکردنتو فامیل شما که انقدر مریضی زیاده ازدواج فامیلی حرامه گلم🫠

شمام ازدواج فامیلی بکن نسل اول خوب از اب در میاد نسلای بعدی خودشو نشون میده بی دلیل نیست که جاهای دیگ ممنوعش کردن بعدشم اگر تو ژن کسی بیماری باشه ممکنه تا چند نسل بعدش نشون نده ولی ازدواج فامیلی کمک میکنه که این بیماریو زودتر خودشو نشون بده

من خودم طالب ازدواج با پسردایی مادرم بودم ولی وقتی ته این مساعل ژنتیکو دراوردم بیخیال شدم با اینکه علاقه زیادی هم به هم داشتیم

ن نسل ادم هایی مثل توباید منقرض شه گفتی پدر بزرگ و مادر بزرگت ازدواجشون فامیلی بوده بچه هاشون کند ذه ...

چرا میخوای با توهین کردن خودتو خالی کنی؟

ببین اینکار شاید در لحظه ارومت کنه ولی روحتو کثیف میکنه چطور دلت میاد با روح و روان خودت اینکارو کنی؟

خودت گفتی مشکل هوشی دارین دیگ ریپ نزن با ی بی مغز تا همینجا هم پیش رفتم اشتباه بوده🫥🥱

ببین بازم توهین کردی

فشاری نشو داریم دوستانه راجع به موضوعی بحث میکنیم دوتا خانم بالغیم نیاز به توهین نیست