2777
2789

اعتماد ب نفس

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میتونه رابطه ای که بهش بی احترامی میشه رو راحت ترک کنه و آویزون نمیشه

دستش تو جیب خودشه یا اگه شاغل نیست علم و هنرشو داره که هروقت بخواد بتونه پول دربیاره

مشکلات و درد ودل هاشو با دوستاش و فامیلش نمیکنه اگه خیلی روش فشار باشه به تراپیست میگه

کتاب میخونه و درباره  اقتصاد یه حداقل هایی رو بلده

اعتماد به نفس داره و راحت میتونه بدون آرایش در اجتماع حاضر بشه و طبیعت بدنش رو پذیرفته و از نقص های ظاهریش شرمسارنیست

بنظدم کسایی ک مقابل نفسشون وایمیستن بشدت قوی هستن وگرنه رسیدن ب پولو مقام بالا و...چیز خیلییی سختی نیست ...خلاف میلت ی کاریو بکنی بشدتتتت قوی بودن طرف رو نشون میده

اعتماد به نفستشنه محبت و توجه بقیه نیست، پرهبا ادب، و با شعور، و با شخصیتهزود اعتماد نمیکنه، حرف بقی ...

چه حرفای قشنگی(:

بنظرتون راه حلی وجود داره که تشنه کسی یعنی همون جلوه توجه نکنیم و بتونیم اصلاح کنیم خودمونو؟من این مشکلو دارم و باهاش دارم میجنگم 

همش حس میکنم استایل زدن و به خودم رسیدن یعنی جلوه توجه با اینکه ازین کار حس اعتماد به نفس میگیرم خودمو درک نمیکنم

ممنون میشم کمکم کنین

چه حرفای قشنگی(:بنظرتون راه حلی وجود داره که تشنه کسی یعنی همون جلوه توجه نکنیم و بتونیم اصلاح کنیم ...

این برمیگرده ب اعتماد ب نفست، باید اونقدری روی خودت مطمئن باشی و خودت رو دوست داشته باشی، ک با خودت بگی من میخوام خودم از خودم خوشم بیاد، بقیه خر کین ک من برا اونا لباس بپوشم😂 فقطم ب استایل زیبا بر نمیگرده ها، مثلا ی نفر ب خودش نمیرسه ولی میگه هیچکس جرئت اینکه ب من بگه خوب ب نظر نمیرسم رو نداره 

خودت رو باید الویت قرار بدی

این برمیگرده ب اعتماد ب نفست، باید اونقدری روی خودت مطمئن باشی و خودت رو دوست داشته باشی، ک با خودت ...

چقدر حرفاتون و ذهنیتتون فوق‌العادست واقفا لذت بردم  و افکارم داره عوض میشه ممنونم🥲❤