2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه به دست و پاتو میوفتم تو رو خدا بیاین😔😔😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 28 پست

نترس تا دو ماهگی همینجوری هس

سعی کن زود ب زود شیر بدی چون سینه پر شیر ک میشه اینجوری میشن و وقتی بهش شیر میدی سر سینه ات رو محکم فشار بده تا شیر کمتری بیاد.شیر شیشه هم لابد زیاد باز شده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای مثل بچه من. به من گفتن موقع شیر دادن با دست سینه رو بگیرم تا فشار شیر کمتر بشهه تا داخل گلوش نپره برخورده بزرگتر بشه بهتر میشه  بچه من یبار انقد کبود شد مامانم انقد زد پشتس تا سرفه کرد خوب شد وای چه دورانی بود من حتی قطره اد هم میترسیدم بهش بدم اونم تو گلوش میموند

وقتی شیر میدین سرشو بالاتر از بدنش نگه دارین و اینکه برید داروخونه بگین برای نوزاد تازه متولد شده سر شیشه شیر میخوام و وقتی هم شیر خودتونو میدین هم خودتون آروم باشین استرس نداشته باشین و هم تو یه محیط بی سر و صدا شیر بدین ایشالا که حل شه مشکلتون 

عین دختر من بود یبار صبح بیدار شد تمام شیرآورد بالا وازدماغش زد بیرون

عزیزم چیکار کردی شما😭😭 راه حلش چیه 

دارم دیوونه میشم دیگه

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
شیب دار ب بچه شیر بده نخوابونش...با عجله شیر خوردنشم میتونه علتش باشه وسه پسر منم زیاد پیش اومد

وقتی میپرید تو گلوش چیکار میکردی؟؟

چیکار کنم با عجله شیر نخوره ؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
پستونگ که ندهشیر خودت هم یا ماشالا زیاده نمیتونه به سرعت قورت بدهیا سرش رو بالا نمیگیری.بزن گوگل سرچ ...

مرسی عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
شاید شیرت خیلی تند و زیاد میاره رو رگارو بگیر کمتر بیاد با شیب ملایم بهش شیر بده ببین بازم میپره ؟اح ...

نه عزیزم . توی هفته38دنیا اومد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
وای مثل بچه من. به من گفتن موقع شیر دادن با دست سینه رو بگیرم تا فشار شیر کمتر بشهه تا داخل گلوش نپر ...

تنها راهش همین زدن ب پشته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣