2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فعلا که دهم رو به اتمامهولی مرور میکنمیازدهم شروع نشدهنیمه اول دوازدهم سفت و سخت خوندماز ابان شروع ک ...

موفق باشی گلم

منم هدفم فرهنگیانه دهمم به جز اقتصاد و منطق تقریبا تمومه

ازمون هم میدی؟ 

دختر شیرازی پر انگیزه🤤خدایا عاشقتم منو ول نکن❤

فعلا که دهم رو به اتمامهولی مرور میکنمیازدهم شروع نشدهنیمه اول دوازدهم سفت و سخت خوندماز ابان شروع ک ...

دیره بعد کنکور زیاده حجم ها ۳۰ درصده از الان روز نیم ساعنم که شده بخون

موفق باشی گلممنم هدفم فرهنگیانه دهمم به جز اقتصاد و منطق تقریبا تمومهازمون هم میدی؟

منم هدفام فرهنگیانه

ازمون نمیدم

تاریخ ریاضی دهم روهم حذف کردم

چطور منطق رو میخونی؟

سال قبل رتبه‌ت چطور بود

منم هدفام فرهنگیانهازمون نمیدمتاریخ ریاضی دهم روهم حذف کردمچطور منطق رو میخونی؟سال قبل رتبه‌ت چطور ب ...

وای منم ازمون نمیدم همه ناامیدم میکنن 

منم ریاضی رو حذف کردم

تاریخ رو حذف نکن هر روز ۵ صفحه بخون

منطق رو با فیلمای جواهری پیش میرم ولی اونم فیلماش خیلییی زیاده فعلا استپ زدم روش

دختر شیرازی پر انگیزه🤤خدایا عاشقتم منو ول نکن❤

وای منم ازمون نمیدم همه ناامیدم میکنن منم ریاضی رو حذف کردمتاریخ رو حذف نکن هر روز ۵ صفحه بخونمنطق ر ...

من منطق فقط خود کتاب درسی

با تست مهر و ماه

تاریخ دهم عجیب زیاده حجمش

مشاورم میگه اول یازدهم رو تموم کنیم بعذش دهم دروس مهم میخونیم