2777
2789
عنوان

اگه موضوعی از همسرتون مخفی کردید بفهمه چی میشه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 43 پست
بستگی به عمق و موضوعش داره ،یا یه مسائلی خارج از عرف و خط قرمز باشه براش...مسلما ناراحت میشن اگه خود ...

نه بحث مالی و اینا نیست در خصوص قبل ازدواجه و یه سری چیزها در مورد یه نفره

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

نگاه من خیلی باهوشم😂 ببین جوابشو نده اصلا مثلا از کجا قرار بفهمه؟

منم تا حالا جوابش ندادم هر بار سر بحث باز کرده فهمیدنش احمق نباشه یا با یکی لینک بزنه راحت میفهمه ولی باز دوست ندارم اونم کمتر پیگیری کنه تا خسته بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بحث مالی و اینا نیست در خصوص قبل ازدواجه و یه سری چیزها در مورد یه نفره

یه باغچه با تموم زیباییش رو هم اگه بکنی....باز توش چند تا کرم پیدا میشه

سعی کن حرفایی که باعث به هم خوردن آرامش و روابط و آسیب میشه رو نزنی، حتی اگه راسته

اینجور مواقع کم گویی یا فاکتور گرفتن ،بهترین کاره

در کل با صداقت ،سعی کن دیوار اعتماد رو بسازی عزیزم 

این بده

چرا بد باشه خودش در جریان کات کردنمون بوده شفافیت و صداقت تو رابطه مهمه

منم تا حالا جوابش ندادم هر بار سر بحث باز کرده فهمیدنش احمق نباشه یا با یکی لینک بزنه راحت میفهمه ول ...

اره اصلا چیزی نگیا حالا اون بیکاره هی بره بپرسه ببینه تو باغچه چند تا جک و جونور زندگی میکنن

من خودم بدم میا طرفم از سکینه و صغراهای قبل من حرف بزنه چون تنها نتیجه ای که داره اینه که اعصاب خودم بهم میریزه

یه باغچه با تموم زیباییش رو هم اگه بکنی....باز توش چند تا کرم پیدا میشهسعی کن حرفایی که باعث به هم خ ...

مرسی گلم من همیشه باهاش صادق بودم حتی رل قبلیم هم خودش میدونه ولی خودش مثلا راحت در مورد اکساش صحبت میکنه بعضی وقتا با جزییات من میگم در حدی که تو میگی من اصلا خوشم نمیاد چون خاطراتی یادم میوفته که دوست ندارم با کسی اشتراک بزارم حتی تو بقیه همه چی باهاش صادق بودم

اره اصلا چیزی نگیا حالا اون بیکاره هی بره بپرسه ببینه تو باغچه چند تا جک و جونور زندگی میکننمن خودم ...

دقیقا حرف میزنه واسه خودشو با آب و‌ تاب تعریفم میده من برام اهمیتی نداره ها ولی مثلا خودم خوشم نمیاد چیزی بگم همون قبلی هم چون خودش در جریان بود وقتی اومد تو زندگیم 

الان دیگ ازدواج کردین ؟ منظورم اینه باز با اکست در ارتباطی؟

آره ازدواج 

نه چه ارتباطی در حد همکلاسی هستیم فقط 

شوهرت شاید تو خودش میریزه

نمیدونم حسش چیه اصلا خوبه ها بعضی وقتا انگار بهش بر میخوره مثلا یکی دو بار عصبیم کرد اونو باهاش مقایسه کردم بعدش خودم پشیمون شدم

خودتم منتظر این باش بایکی دیگ مقایست میکنه

بکنه تا جونش در بیاد بعضی وقتا خستم میکنه یکی دو بار یه کاری کرد خوشم نیومد گفتم اگه بجات فلانی یعنی اکسم بود جور دیگه ای برخورد میکرد 

چیکار کرد مگه

مثلا یه سری با همکارش که خانمه الان مرخصی زایمان و همسرش و بچه نی نی اونا رفتیم ناهار بیرون خیلی عجیب توجهش به اون خانمه بود همش به اسم صدا میکرد و مثلا چیزی لازم نداری برات فلان چیز بیارم فلان چیز بریزم اینا بعدش من تو ماشین خودمون که نشستیم بهش اعتراض کردم گفتم اگه فلانی بود جایی که خانم خودش هست توجهش سمت دیگران نمیرفت اینقدر اونم گفت فقط بخاطر زایمان و بچه بوده میخواسته خانمه مثلا سختش نشه اینا یکی دو مورد دیگه اینجوری باز مقایسه اش کردم جلو خودش