2777
2789
عنوان

جای من باشی چکار میکنی

65 بازدید | 6 پست

قبلا پدر بزرگم  ۵ ماه پیش فوت کرد ،هیچ کدوم از دوستام نه تنها مراسم تشیع جنازه نیومدن بلکه تسلیت هم نگفتن البته توقع نداشتم وبابت اینکه نیومدن هم ناراحت نیستم ،این خبر که رسید دستم یاد اون زمان افتادم واین خبرهم اینه

دو روز پیش یکی از دوستام پدرش فوت کرد ، مرد جوونی بود ، ناراحت شدم براش ،ولی خوب دوستم که حتی محل ماهم نمیزاره واصلا با ما جور نیست ،اون زمانی که پدربزرگم فوت کرد که  اصلا غیب شد 

شما جای من باشی مراسم تشیع میرین ؟؟؟با این اوضاع

بیا دوستم ،بیا باهم بی خیال شیم ،بیخیال هر مشکلاتی ،بیا هر  لحظه  روی  بدبختی هایمان کلیک  نکنیم ،کمی روی  دلخوشی هایمان کلیک  کنیم ،بیا باهم ذهنمان را آزاد کنیم مانند پروانه ای که از پیله اش آزاد شده و به گذشته فکر نمی کند که در پیله زندانی بوده بلکه  زمان حال برایش مهم است  ،گذشته و بدبختی ها دیگه گذشت ،بیا دوستم❤️‍🩹🖤 اگه میتونی برام سه تا صلوات بفرست ،منم برات حمد بخونم ،اگه صلوات فرستادی حتما ریپ بزن وبهم بگو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید