2777
2789
عنوان

طلاهامو دارم میدم یه کوییک صفر بخرم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 86 پست
اینارو‌ همینجوری نمیشه از رو قیافه تشخیص داد منم همین فکرو‌میکردم ولی خب اکثر اونایی که دستشون تو کا ...

شوهر منم دستش توی ماشینه 

گفت معلومه کوییک سرتره

البته من قبلا پرایدم داشتم

همون بخاری و کولر کوییک کل پرایدو میارزه تازه چیزای دیگه اش به کنار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منی که طلا رو ۹۰ هزار بود خریدم ۱۵۰ هزار شد فروختم گذاشتم بانک بگو خنگ احمق شاسکول لازم نداری چرا می ...

ای وای دور از جونت 😂😂 منم بخدا این حماقتو کردم ۸ تا النگو داشتم ۳ تا گردنبند ۴ تا انگشتر سنگین 

اگه الان داشتمشون می تونستم خونمو عوض کنم راااحت 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
ای وای دور از جونت 😂😂 منم بخدا این حماقتو کردم ۸ تا النگو داشتم ۳ تا گردنبند ۴ تا انگشتر سنگین اگه ...

آدم چه بدونه طلا تا ۴ و نیم میخاد بالابره 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

اخه میدونی هیچ پول دیگه ای ندارم. وام هم نمیدننصف شو بدم پراید بخرم نصف دیگه شو نگه دارم پس انداز؟

وام بتید پوا بخابونی چند ماه تو حساب بعدم با درصد زیادی وام و برگردونی،بنطر من صرف نمیکنه اصلا اگ از پس قرعه خونگی برمیایید اون بنویسید خیلی خوبه برای پس انداز،یه برنامه ریزی کنید بعد دراومدن پول راحت تر تصمیم میگیرید چیکار کنید

بهترین تاپیکی بود ک خوندم👏🏼متاسفانه از زندگی لذت نمیبریم و فکر میکنیم فقط باید برای آینده طلا بخری ...

فدات گلم

من ادمی رو میشناسم کلی طلا داره ولی درکنارشم کلی حسرت

یعنی طلاهاشو بفروشه میتونه به ارزوهای تو دلش برسه ها ولی میگه گذاشتم واسه بعد مرگم برسه به بچه هام 

اخه چرا یه زن باید کل زندگیش از خودش بزنه تا بازم بچه هاش به ارزوهاشون برسن

مگه خود ادم حیف نیست

شوهر منم دستش توی ماشینه گفت معلومه کوییک سرترهالبته من قبلا پرایدم داشتمهمون بخاری و کولر کوییک کل ...

وای اینو گفتی دقیقااااا کولر پراید تو تابیتون باد گرم میده 😂😂 اما تو کوویک یخخخ میزدم  وسط گرمای ۵۰ درجه خاموش میکردم بس که خننننک میکنه ماشاءالله 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
نمیدونم من برای داخل شهر میخوام مسافرت اینا باهاش نمیرم

206 تمیز دست دو بگیر، یکمی از طلاهاتم نگه دار

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
گلم همه ماشین ها نقطه کور دارنمن با پراید مربی ام هم تمرین میکردم همین بودیه بار تصادف داشتم سر همین ...

نقطه کورش بیشتره به شکلش دقت کن پنجره عقب کوچیکه بیشترش بدنه هست،من پراید، پژو، دنا، ال نود سوار شدم هیچکدوم به بدی کوئیک نبودن، خودم خیلی کوییک دوست داشتم ثبت نامی سال 99 خریدم وقتی تحویل دادن کولرش خراب بود بردم نمایندگی سایپا بلد نبودن چجوری باز کنن 

درب ماشین باز بمونه، چراغ صندوق عقب روشن میمونه به خاطر همین دو بار باتری عوض کردم، بردم نمایندگی گفت خانم محکم در بزن به هم، باهاش با لطافت برخورد نکن😂

مثل حلبی بود یه ذره خورد به در خونه از یه قیمتی فرو رفته که نمیشه کاریش کرد

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹