2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه متاسفانهروحمو آروم میکنه ولی میدونم که نمیشه ادامه اش بدمهمین الانم چندتا از طراحی هام روی دیوار ...

وایی چرا نشه ادامه بدی🥲🥲 

منم وقتی میکشم اعتماد به نفسم میره بالا😂

وایی چرا نشه ادامه بدی🥲🥲 منم وقتی میکشم اعتماد به نفسم میره بالا😂

رشته ام تجربیه و درسامم سنگین

موسیقی-رقص-نویسندگی-نقاشی و طراحی-ورزش

همه از گزینه هام بودن که آخرشم به هیچکدوم نرسیدم😂💔

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙                                                                                                                                                                                                                                                          ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت(به غیر از دت دت و دوستام) و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم(به غیر از دت دت ( ̄︶ ̄)↗ )

رشته ام تجربیه و درسامم سنگینموسیقی-رقص-نویسندگی-نقاشی و طراحی-ورزشهمه از گزینه هام بودن که آخرشم به ...

وای ولی یه چیزیو که یاد گرفتم اینه درس و هنر کنار هم واقن سخته یعنی اگه بری برای هنر وقت بزاری درست ضعیف میشه بعد اگه برعکس بری سمت درس واسه هنر وقت کم میاری

من راهنمایی بودم سر همین قضیه نمره هام بد بود بزور پاس میشدم...

وای ولی یه چیزیو که یاد گرفتم اینه درس و هنر کنار هم واقن سخته یعنی اگه بری برای هنر وقت بزاری درست ...

آره واقعا

موقعی که تجربی رو انتخاب کردم فکر میکردم میتونم در کنار درسام استعداد هامم دنبال کنم(حداقل یک یا دو تا رو...)

ولی خب فهمیدم که باید یکی رو برای پیشرفت انتخاب کنم و انتخابمم درسم بود(به هزاران دلیل:)

حقیقتا وقتی ازش حرف میزنم غم کهنه ای رو تو دلم حس میکنم

مخصوصا رقص نویسندگی که عاشقشون بودم

تنها یه جا توی زندگیم حسادت کردم و اونم درست زمانی بود که پذیرفتم نمیتونم ادامشون بدم و خوشبحال اونایی که زندگیش میکنن:)

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   ✯ღ☆☆꧁༒I̴̢̨̧̼͖̣͙͚̰̺̒́̀̈́́ ̶̖̜̌̈́̇͑Ạ̸͎͈̝͈̇̐m̷̩̮͖̙̟̱͚͂̋̋ ̶̡͖̲̳̻̯̦́͒̅̈̾͠Ẃ̴̧̢̲̰̄̊́͜h̷̡̡̲̬̲͇̦̍̈́ã̷̰̥̫̫̖̈́ț̸̣̝͒̈́̐͠ ̷͈̲̹͎̪͔͍͇̂̐͑͒̉͝͝I̷͔͂͐̓͝ ̶̢̖̤̗̻̃̐̊ͅA̴̡̜̺̼̯̹̯̖̤̻͌̊̐̀̀̾̅m̵̡̢̰̠͔͎̩͒̔̉̌͗͂͊༒꧂☆☆ღ✯ـ  ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙                                                                                                                                                                                                                                                          ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت(به غیر از دت دت و دوستام) و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم(به غیر از دت دت ( ̄︶ ̄)↗ )

آره واقعاموقعی که تجربی رو انتخاب کردم فکر میکردم میتونم در کنار درسام استعداد هامم دنبال کنم(حداقل ...

کاملا درکت میکنم فقط تو یکیش میتونی پیشرفت کنی

منم موقع انتخاب رشته خانوادم مجبورم میکردن برم انسانی ولی کلی دعوا و گریه کردم حتی سر استرس اینکه نزارن برم هنرستان بیمارستان بستری شدم و تهش مجبور شدن هنرستان ثبت نامم کنن و الان تازه دارن میفهمن تو هنر چقد ادم موفق تریم🫠😂

کاملا درکت میکنم فقط تو یکیش میتونی پیشرفت کنیمنم موقع انتخاب رشته خانوادم مجبورم میکردن برم انسانی ...

قدر موقعیتت رو بدون و براش تلاش کن

من با خودم روراست نبودم ولی تو برای چیزی که میخوای بجنگ 

موفق باشی💖

امیدوارم جفتمون موفق باشیم🫠❤️

ممنون💖