2777
2789
عنوان

دلم براش تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 37 پست
پس فعلا دیگه پیام نده شاید نیاز به زمان داره چندوقت باهم بودین ؟

اره دیگه پیام ندادم 

۸ماه

حالا شاید ۸ماه تو کلمه زیاد نباشه ولی خیلی باهم خاطره ساختیم🥺

و اینکه من ۲۶سال با هیچکس نبودم

با آدم قبلی ۳ماه کلا بودم که کلا ۲ ۳بار بیرون رفته بودیم 

ولی بااین خیلی زیاد خاطره داشتم

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خب چرا پس:'(

من هی حس میکنم شاید چون خیلی بچه بازی درآوردم🥲

ولی خب اونقدر ها مشکل جدی بینمون نبود که بخواد تموم کنه رابطه ارو 

نه خیانتی نه گیر دادنی نه هیچی

خیلی سردرگمم 

چون خداحافظی هم‌نکردیم ازهمدیگه

«اگر روزی غمگین روبه‌روی تو ایستادم،فکر نکن که چه ضعیف و کم‌توان هستم،به این فکر کن که من تو را امن دیدم و روی تو حساب کردم که روی غمگینم را نشانت دادم.»

اره دیگه پیام ندادم ۸ماهحالا شاید ۸ماه تو کلمه زیاد نباشه ولی خیلی باهم خاطره ساختیم🥺و اینکه من ۲۶س ...

بمیرم برات ..انگار از رابطه شانس نداری کلن ولی عیب نداره شاید خدا بهترشو واست کنار گذاشته 

بمیرم برات ..انگار از رابطه شانس نداری کلن ولی عیب نداره شاید خدا بهترشو واست کنار گذاشته

خدا نکنه عزیزم این چه حرفیه سلامت باشی

آره واقعا شانس ندارم

دوست داشتنی نیستم

من هی حس میکنم شاید چون خیلی بچه بازی درآوردم🥲ولی خب اونقدر ها مشکل جدی بینمون نبود که بخواد تموم ک ...

برو بهش کرم بریز...یه استوری چیزی بذار چمیدونم ...ولی شاید نری سراغش بهتر باشه چون اونجوری خیالش راحت میشه همیشه هستی ...شایدم هوا برش داره .واقعا  تورو دوست داشت ؟از رفتاراش ...کاراش اینطور برداشت میشد یا نه

خدا نکنه عزیزم این چه حرفیه سلامت باشیآره واقعا شانس ندارمدوست داشتنی نیستم

فدات شم ...ازتو و یه کاربر دیگه وایب مثبت میگیرم ..دوست دارم بااینکه ندیدمت .چرا دوست داشتنی نیستی ؟چرا واقعا اینطوری میگی ؟من ندید خوشم اومده ازت

برو بهش کرم بریز...یه استوری چیزی بذار چمیدونم ...ولی شاید نری سراغش بهتر باشه چون اونجوری خیالش راح ...

آخه اونطوری کنم فکر میکنه آویزونشم

در حالی که اون استوری رقص شب یلداشو گذاشت تو کافه دوستش من بیام ناله کنم خب فکر میکنه چقدر آویزون و هَولم

نمیدونم میگفت دوستم داره

اولین قرارمون برام عروسک سالیوان خرید ما فروردین دیت کردیم اردیبهشت روز دختر بود برام ۲۰ جفت جوراب طرحدار خریده بود 

برام پیراهن مجلسی ساتن خریده بود یه بار

برام تولد گرفت طلا خرید

مثلا رابطه جنسی نداشتیم یکبار گفت من گفتم نه کاملا پذیرفت و اوکی بود 

فدات شم ...ازتو و یه کاربر دیگه وایب مثبت میگیرم ..دوست دارم بااینکه ندیدمت .چرا دوست داشتنی نیستی ؟ ...

عزیزم ممنونم لطف داری🥲🫶❤️

نمیدونم شاید چون خوشگل نیستم و بی نقص نیستم

طرف روش نمیشه منو معرفی کنه به کسی!

تحصیلات آنچنانی ندارم 

آخه اونطوری کنم فکر میکنه آویزونشمدر حالی که اون استوری رقص شب یلداشو گذاشت تو کافه دوستش من بیام نا ...

اگر واقعا براش مهم بوده باشی یه علت مسخره نمیتونه جداتون کنه ...اگر نیومد بدون یه رابطه عادی رو داسته میگذرونده .اگرم اومد ک هیچی ولی من به  این نیومدنش تا الان خوشبین نیستم حتی اگر بعدا بیاد یعنی چی ک اعصابم خورده ...

عزیزم ممنونم لطف داری🥲🫶❤️نمیدونم شاید چون خوشگل نیستم و بی نقص نیستمطرف روش نمیشه منو معرفی کنه به ...

والا من ادم معمولیم دیدم ک طرفش میمرده براش ...ابنجور چیزا دلیل نمیشه ..درضمن هیچ وقت اینطوری نگو همه در حد خودشون زیبان تو هم زیبایی.دانشگاه رفتی ؟شاغلی یا نه؟

اگر واقعا براش مهم بوده باشی یه علت مسخره نمیتونه جداتون کنه ...اگر نیومد بدون یه رابطه عادی رو داست ...

واقعا اصلا رابطمون از نظر من خوب بود 

من خودمم خیلی ناراحتم که نیومده و حس میکنم کامل که نمیخوادم

دیگه آدم ۲روز ۳روز عصبیه 

۱هفته خیلی زیاده

والا من ادم معمولیم دیدم ک طرفش میمرده براش ...ابنجور چیزا دلیل نمیشه ..درضمن هیچ وقت اینطوری نگو هم ...

آره رفتم فوق دیپلم دارم بعد دیگه بابام یه دوره ورشکسته شد نرفتم ادامشو بعد اون که دیگه تونستم حوصلشو نداشتم

اره شاغلم عزیزم

آره رفتم فوق دیپلم دارم بعد دیگه بابام یه دوره ورشکسته شد نرفتم ادامشو بعد اون که دیگه تونستم حوصلشو ...

موقعیتت بد نیست که ..ما دخترا عادت داریم بزنیم تو سر خودمون .اگر میتونی واسه ارتقائت تلاش کن برو دانشگاه دیر نشده هنوز هر کاری ک میتونی بکن واسه پیشرفت بیشترت و امیدوار باش به اینده 💓😘