2777
2789
عنوان

چقدر بی رحمن بعضی مردا

393 بازدید | 45 پست

داشتم تاپبک چندنفرو خوندم دیدم چقد شوهراشون وحشین حالا نامزد من بااینکه من گفتم نمیخامش واسه روز زن واسه من طلا خرید همیشه هرچی میخوام سریعا برام فراهم میکنه دارم 

من فکر میکردم همه مردا برای زنشون سنگ تموم میزارن محبت میکنن اگه جداشم از نامزدم یه مرد بد نصییم بشه چی نامزدم درکل هوامو خیلی داره فقط نمیتونه جلوی خانوادش از من دفاع کنه میگه زشته بی احترامی میشه 

اصلا تو کتم نمیره اینایی شوهراشون فحششون میدن یا میزننشون چرا جدا نمیشن خب من میخوام بخاطر خانوادش جداشم چطوری بعضی ها بااین همه بدی میسازن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شمام اگه پز نمیدادی تا اون بنده خدا ها بیشتر از این ناراحت نشن و مقایسه نکنن خیلی خوب میشد 

در ضمن همه اولش عین نامزد شما هستن ولی بعد از ازدواج ۱۸۰ درجه تغییر میکنن و یه عده نه پشتوانه برای جدا شدن دارن و نه جرأت دل کندن از بچشونو 

پس تا با کفشای کسی راه نرفتی قضاوت نکن 

گفتنش خیلی راحته ، طلاق آسون نیست 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

حرفایی میزنیا مگه میشه همه خوب مطلق بشن اگه اینجوریه اینهمه اختلاف از کجا میاد اینهمه طلاق چجوری شکل میگیره 

۹۹ درصد همین ادما هم تو عقد و نامزدی مثل نامزد شما بودن اکثرا چند سال بعده ازدواج خود واقعیشونو نشون میدن

🤍🌱

زندگی خودتو فدای خانواده و بقیه نکن 

من به شوهرت افتخار میکنم که احترام بزرگترش داره و انقدر عاقل و فهمیدست 

شماهم بجای لج بازی و بهم انداختن اصلا اجازه نده حرفای بقیه روت تاثیر داشته باشه و خانواده و چندتا آدم غریبه بخان باعث بشن به هدفشون برسن و جداتون کنن باید  باسیاست رفتار کنی