2777
2789
عنوان

بعد از عروسی تا سه سال بچه نمیخوام😉

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 23 پست

منم میخوام وقتی ازدواج کردم تا 3.4 سال بچه دار نشم. 

اول باید با عشقت یه دل سیرررر خوش بگذرونی و تلاش کنی و پول دربیاری وقتی که مطمعن شدی کامل میتونی بهترین اینده رو برا بچت رقم بزنی بعد بچه دار شی. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه یکی دوسال اول روال زندگی رو بشناسین بعد اقدام کنید ولی فمر نکن هر زمان اراده کنی بچه دار میشی قبلش مطمئن شو که جفتتون سالمین 

هم شوهرت آزمایش اسپرم بده هم خودت سونو و آزمایش و چکاب سالیانه حتما برین

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

مامان منم میگفت گفتیم تا چند سال بچه دار نشیم بعد خداخواسته 3 ماه بعد از عروسی دوقلو باردار میشه .

این تصمیم درستیه ولی بعد که ادم وارد زندگی شد ممکنه لنا به شرایط زندگی خواسته هاش و هدفاش تغییر کنه

دیگه روال تک فرزندی ای رو دور افتاده که واقعا با شرایط اقتصادی الان

مناسب ترینه

ادم یدونه داشته باشه دختر یا پسر بودنشم فرق نداره

بعد از چندسال اگه یک درصد دوست داشت دوباره اقدام کنه

من ۲۱ همسرم اواخر ۲۹

هر طور صلاح می دونید.

روانشناسا می گن دو سال..متخصص زنان می گه هرچقدر جلوگیری کنید تا دو برابرش احتمال داره طول بکشه تا باردار بشید..علاوه بر اون اتفاثاتی مثل سقط و تشکیل نشدن قلب و..که باعث می شه بارداری و بچه دار شدن به تعویق بیفته..و فاصله زمانی بین دو بچه هم هست..وقتی زودتر بچه بیاری بیشتر فرصت داری فاصله گذاری کنی بین بچه ها..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز