2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

25 سالمه

دیشب 2.5 خوابیدم امروز 10.5 شوهرم بیدارم کرد 

بیدارم نمیکرد تا 11 12 میخوابیدم

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....
۲۶ سالمه ۱۴ ساعت میخوابم

🥲منم میخوام

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بیا😂

نوزاد دارم 

برنامه میریزه خودش بخوابه من بیدار باشم😁

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
آخی خداحفظش کنه

تشکر الهی امین

همچنین🌹

استارتر خودت چند ساعت میخوابی من اولا خوابم خوب بود یکسره نمی خوابیدم ولی بیدار میشدم دوباره خوابم میبرد هیچوقت یه سره نخوابیدم ولی راضی بودروزا هم یه ساعتی میخوابیدم ولی سه ساله بعد از کرونا بیخواب شدم شد ۱۳شب اصلا نخوابیدم الانم باقرص شاید ۳ساعت بخوابم قبل ها مسافرت یا جام عوض میشد اینجوری بودم خلاصه کلافه شدم تمام بدنم درد میکنه از بیخوابی افسرده شدم اززندگی سیر شدم خوش به حال کسی که خوابش خوبه