2777
2789
عنوان

چجوری با همسرتون آشنا شدین و اولین ملاقات حضوری چی تنش بود

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 75 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سنتی زن باباش به مادر بزرگم گفته بود نوه یا دختری ندارید ما دنبال دختریم برای پسرمون مامان بزرگم میگه نوه دارم ولی خواستگار زیاد داره ممکنه قبول نکنه از دستم ناراحت نشید زن بابا شوهرمم میگه پسر ما سخت گیره خیلی وقته جایی میریم و نمیخواد شما ناراحت نشید یکوقت   یادمه پیراهن سبز خوشرنگ تنش بود قد بلند و لاغر . تقریبا یک ده باری اومد هر دفعه میگفتن ندیده میخواد ببیننت سری آخر به مامانم گفتم این بار اومدن رفتن بگو دیگه نیان ما سر کار گذاشتن هی ندیده ندیده در اوردن   . دیگه اون پسند کرده بودن تحقیق ما نه تو تحقیقات هم بهش گفته بودن خواستگار خیلی عالی و پولدار داره باباش نمیخواد بده دلیلش نمیدونیم چرا شوهرمم میگه همونجا گفتم پس به منم جواب نه میدن 

ننش تومراسم ماه صفرمنودید بعدش اونوباخودش اوردخونه ما ک منو بپسنده ب اصرار زیاد اخه نمیخاست ندیده  منومیگف بچس من ۱۷اون ۳۰ بود حقم داشت ب اجباراوردنش ولی یادش رفت چیا گفته بودقبلابقول خودش عاشقم شد همون باراول