2777
2789
عنوان

اگه پولی بیاد دستتون

90 بازدید | 20 پست

لپتاپ یا موبایل آیفون  میخریدین؟

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

ما چه بدونیم شرایط زندگی شما چطوره

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچکدوم لپ تاپ دارم گوشیمم ازش راضیم بیشتر از آیفون طلا میخریدم ماشین میخریدم

تولید محتوا می کنم برای اینستا علاقه دارم! و عکاسی گاهی انجام میدم!  دوربین دارم با یه کامپیوتر قدیمی گوشیمم گاهی صفحه ش میره 😁

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

لپ تاپ 

اون موقع که کسی تو ایران ایفون نمی خرید و اصلن نمی دونست ایفون چیه من خریدم و ۴ و ۵ و ۶ و ۷ خریدم

الانم نی تونم بخرم ولی دیگه پول جای این اشغال نمی دم 

الانم اینقدر طرفدار داره چون مردم می خوان بکننش تو چشم هم 

لپ تاپ خیلی کاربردی تره خیلی هم بهترهد

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
ما چه بدونیم شرایط زندگی شما چطوره

نوشتم بالا عزیزم 

لپتاپ بهتره گوشی گرون سرقت میشه یا دغدغس

جدی ؟ تو شهر ما این چیزا نیست اکثرا ایفون دارن