2777
2789
عنوان

این دیگه چه مریضی کوفتیه

114 بازدید | 18 پست

سرم و بدنم دارن میترکن از درد، گلومم چرک داره و هر روزم دارم بدتر از دیروز میشم.قرصا هیچ تاثیری ندارن. داداش بیچارم که یه هفتست گرفته و ۳بار بردیمش دکتر اما انگار نه انگار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خیلی بده اصلاااا روبوسی نکنید یعنی بگیرید دیگه خدا میدونه کی حالتون خوب بشه 

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم 

سرم باید بزنی اگه رفتی سرم زدیدگزا اپوتل و هیدروکرتیزول حتما حتما بزن

شما نباید این آمپولا رو تجویز کنی برای کسی

حتی اگر دکترم باشی باید طرف رو از نزدیک ببینی و از سن و سابقه ی بیماری و بارداری و شیردهی و غیره ی اون شخص اطلاع داشته باشی

اپوتل که همون استامینوفنه ولی او دو تای دیگه کورتون داره و خیلی مضره برای گروه های حساس.‌‌

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
اصلا توان نداریم از خونه بریم بیرونبقیه فامیلم گرفتن

برا ماهم 

به زور ادم و میبوسن اه

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم 

شما نباید این آمپولا رو تجویز کنی برای کسیحتی اگر دکترم باشی باید طرف رو از نزدیک ببینی و از سن و سا ...

عزیزم من پرستارم

هرکس بیمارستان میاد تا اینارو نزد اصلا نتونست غذا بخوره

دیشب مراجعه کننده اومده بود اینقدر انای بیوتیک خورده بود کراتین خونش افتضاح بود