2777
2789
عنوان

هر چی بهش میگم دوسش ندارم نمیفهمه

94 بازدید | 15 پست

و نمیره 

هی میگه درست میشه 

نه نرو و....

روانم بهم ریخته 

توروخدا بگید چ غلطی کنم

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی بهش گفتی و‌باز اصرار داره 

اگر رابطه اتون طولانی نیست 

بلاکش کن و رفت امد رو کم کن

بی رحمانه هست ولی هرکسی حق داشتن ی عشق دو طرفه رو داره و برای جفتتون بهتره

نه که با طرف رفت امد کنی چت کنی بگی نمیخامت بیچاره رو بیشتر خرد میکنی

وقتی بهش گفتی و‌باز اصرار داره اگر رابطه اتون طولانی نیست بلاکش کن و رفت امد رو کم کنبی رحمانه هست و ...

گفتم بهش حسی ندارم بهت 

بگذره بدتر میشه 

الان بت میگم 

باز میگه نه درست میشه صبر میکنم و ...

خسته شدم از دستش 

_ نظری ک میزارم قطعاا برا استارتر عزیز هست و انتظار هر مدل جواب رو از طرفش دارم ولی شما راجب نظر من ... نخور 

چیکار کنه دوسش نداری دیگه ؟

راستشو بگم کارایی کرده که از چشم افتاده خودم جدا شدم ازش 

اما یاد خاطراتمون میوفتم با خودم میگم حیف این خاطرات نیست ؟

کاش از چشمم نمیفتاد 

هعی چی بگم دیگه حس قبل رو ندارم بهش اما اونم براش انگار زیاد مهم نیست 

خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   

راستشو بگم کارایی کرده که از چشم افتاده خودم جدا شدم ازش اما یاد خاطراتمون میوفتم با خودم میگم حیف ا ...

چ کارایی باعث شد از چشمت بیوفته

برا منم یه پسر هندی گیر داده بود میگفت دوست دارم و بیا دوسال مجازی باهم باشبم بعدش میام ایران و... ز ...

چطو هندی چت میکردی تو 😂😂