2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هم شیر خودم دادم هم شیر خشک هم مکملآخرم ۱سالگی ۷ کیلو بود

خوب دوتاشو گرفته .معمولا یا سینه مادر رو میگیرن یا شیشه شیر

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
وااای من عاشق شیر دادن ب بچه ام😍چجوری دلشون میاد ب اون جوجه شیر ندن آخه🥹

دیگه رمقی واسه سومی نمیمونه.شیر دادن خیلی سخته بدنت ضعیف میشه نمیتونی دارو بخوری وقتی مریضی 

دختر عموم ...فقط انگار شنیدم میگفت حالت سینه ام خراب میشه

من موقع شیر دادن خیلی ضعیف میشم بعدشم می‌خوام برم روانپزشک موقع شیر دادن نمیشه قرص مصرف کرد

ن بچه من هر دو تاشو میخورد خداروشکر 

شیرمم خیلی زیاد بود خیلی خیلی زیاد ولی مثل اب بود 

دریغ از یکم رنگ و غلظت . می‌گفتن شیر مادر در هر صورت مقویع و ربطی ب این چیزا نداره 

ولی خب شیر من واقعا مث آب بودم دلم می‌سوخت بهش دیدم وزن نمیگیره شیر خشکم دادم کنارش

من موقع شیر دادن خیلی ضعیف میشم بعدشم می‌خوام برم روانپزشک موقع شیر دادن نمیشه قرص مصرف کرد

اره گلم برای هر کسی پیش میاد مواظب سلامتیت باش عزیز دل

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

شیر مادر یه چیز دیگه هست. الان بهترین شیر خشکا تو دنیا تبلیغشون اینه که نزدیکترین ترکیب رو به شیر مادر داره .یعنی نتوانسته مثل اون رو بسازه .تا میتونید شیر خودتون رو بدید با ور کنید با ورزش هیچ تغییر هم تو سینه بوجود نمیاد

نوه من اصلا شیشه و پستونک نگرفت خدارو شکر دخترم شیر داشت هنوز ازدواج نکرده بود دلشوره داشتم چون سینه هاش خیلی کوچیک بودگفتم چه جوری میخواد بچه شیر بده ولی خدارو شکرشیرش عالی بود تا ۱۸ماهگی شیر خودش روداد