2777
2789
عنوان

میخام بهش پیام بدم

46 بازدید | 7 پست

قضیه اینطوریه ایشون بعد کلی تلاش منو به دست آورد و‌باهم وارد رابطه شدیم ولی از روزی که رل زدیم جفتمونم گفتیم به قصد ازدواج حرف بزنیم این آقا دیگه روزی شاید ۲بار کلا پیام میداد بهش میگفتم برای اشنایی وقت لازمه میگفت همشو میفهمم ولی خیلی درگیرم به خاطر شغلش که من گفتم اینطوری باشه جدایی بهتره خداحافظی کردم ولی اون حتی یه خدافظی نکرد و صفحه رو هم پاک کردم میدونم خیلی دوسم داره و‌حسم میگه برمیگرده ولی دلتنگشم اینم بگم بعد کات هم اصلا آنلاین نمیشه ینی من زیادی حساسیت به خرج دادم؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کار خوبی کردی باهاش کاش کردی این آدم واقعاً دوستت نداره برای چی انقدر ساده‌ای که فکر می‌کنی بهت حس داره آخه 

قشنگ توی آب نمک بودی 

@dokhi__ehsasi    

دیگران چون بروند از نظر از دل بروند‌ ، تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی"M"🤍💍

کار خوبی کردی باهاش کاش کردی این آدم واقعاً دوستت نداره برای چی انقدر ساده‌ای که فکر می‌کنی بهت حس د ...

میدونی چقدر تلاش کرد برای به دست اوردنم🤦‍♀️

میدونی چقدر تلاش کرد برای به دست اوردنم🤦‍♀️

خب تلاش کرده باشی چه ارزشی داره وقتی حاضر شد و قبول کرد که باهاش کات کنی 

اگه دوست داشت اصلاً نمی‌ذاشت که بری! 

تازه از اون گذشته هرجوری شده سعی می‌کرد تو رو برگردونه 

دیگه از این واضح‌تر نیستش که برای دوست داشتنت هیچ تلاشی نکرده و همش گول خوردی

دیگران چون بروند از نظر از دل بروند‌ ، تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی"M"🤍💍