2777
2789

میدونم میرن تو اتاق درو میبندن ولی هم ضایعس هم بقیه میدونن اینا برای چی رفتن تو اتاق. نه صدا باید باشه نه راحت میتونن لباس بپوشن نه راحت بیان و برن. اگه بچه جوون تو اون خونه باشه چشم و گوشش باز میشه اگه اعضای خانواده فضول باشن دقت میکنن. نمیتونن هم صبر کنن تا همه بزن بیرون چون معمولا همه با هم بیرون نمیرن یا به ندرت این اتفاق میفته

واقعا همچین زن و شوهرایی چیکار میکنن😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخته البته من نبودم ولی مادرم بود همیشه دعوا بود بینشون یا دلخوری اصلا خوب نیست مگر اینکه یه طبقه جدا چندسالی دستشون باشه تا بتونن جای بخرن یا اجاره کنن

این ک میگی مال ۶۰ سال پیشه. من ندیدم عروس تو ی اتاق با خانواده همسر زندگی کنه. حتی یک مورد تو شهرم ن ...

من نزدیک ۲ سال بودم چون خونه داشت حاضر میشد باهم بودیم

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

من یه دوستی دارم یازده ساله ازدواج کرده هنوز جهیزیشو نچیده تو یکی از اتاقهای خونه مادرشوهرش زندگی میکنن سه تا هم بچه داره هیچوقت تا حالا درکش نکردم خیلی دلم براش میسوزه هیچ وقت نمیتونه یه مهمونی بگیره یا واسه شوهرش خوشگل کنه موقع مناسبتها 

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بدذاست💔❤️‍🩹

زمان قدیم مثلا

وای یاد ی چیزی افتادم 

چند وقت پیش میرفتم شهرستان توی اتوبوس یک خانم مسن بود دیگه مشغول صحبت شدیم باهم 

میگفت جوان ک بودم شوهرم هوو آورد سرم هردو توی یک خونه 

بعد میگفت جلوی من یکهو شروع میکردن ب کار....و شوهرم همش جلوی من تعریف میکرد ک زن دومم خیلی خوشمزه ست خیلی سفیده😐

مردای دو زنه واقعا کثیفن

فک نکنم الان کسی باشه که با خانواده شوهر تو یک خونه زندگی کنه

هوووووو یه سر به برنامه گهواره بزن تو کاربراش فت و فراوونه‌ این مورد 

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷