2777
2789

بخاطر اختلاف من و مامانش تاپیکام هست دلم خونه چون مامانش میاد افتضاح زندگی منو میاره بالا و چون من زورم بهش نمیرسه غرش رو به شوهرم میزنم رفته درخواست بده با دو تا بچه 

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنگ بزن بگو بیا خونه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

زنگ میزنم هر بار میخوا آرومش کنم میگه دیگه نمیتونم خیلی بهش قول دادم ولی خب مامانش هر بار بدتر میکنه

زنگش نزن الکی داره میترسونتت

اکه واقعیم رفته بود توام نترس برو مهریتو بزار اجرا ببین چجوری موش میشه

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
حالا که خودش میخواد طلاق بده پس مهریه رو راحت میتونی بگیریتوام برو مهریتو بزار اجرا

گفت همه چی هم برا خودت همه چی به اسم منه خیلی همو دوست داریم ولی گفت دیگه نمیکشم

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند 
زنگ میزنم هر بار میخوا آرومش کنم میگه دیگه نمیتونم خیلی بهش قول دادم ولی خب مامانش هر بار بدتر میکنه

ببین چقدر عصبیش کردی با دوتا بچه رفته دادگاه ولش کن گور پدر مامانش یکم تحملتو ببر بالا 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است