2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم چرا همه پسرزایی میخوان   ؟ ! چرا دخترزایی نمیخوان؟؟؟؟؟!!!!!!!!!  به این معنی نیست که دخترو راحت تر میشه باردار شد و دختر سریع میگیره و اینکه آیا نکنه بیشتر دختر به دنیا میاد؟ برام سواله خب🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔😒😒😒

نمیدونم چرا همه پسرزایی میخوان ؟ ! چرا دخترزایی نمیخوان؟؟؟؟؟!!!!!!!!! به این معنی نیست که دخترو ر ...

نه بابا تاج و تختشون بی ولیعهد و جانشین می مونه آخه....

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
نمیدونم چرا همه پسرزایی میخوان ؟ ! چرا دخترزایی نمیخوان؟؟؟؟؟!!!!!!!!! به این معنی نیست که دخترو ر ...

چون فکر می‌کنند تاج و تختشون بی وارث میمونه 

البته اگر یه نگاه به زندگیشون هم بکنی میبینی همچین پولدار آنچنانی نیستن فقط ار فقر فرهنگی میاد

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

دختر و راحت میشه باردار شد؟

من ی پسر دارم میخام اگ خدا خواست و مشکلاتمون حل شد چن سال آینده ی دخترم داشته باشم 

ولی الان شرایط بچه دوم ندارم اصلا

پسر زایی و دختر زایی و ....کیت تخمک گذاری و رژیم واینا همش کشکه همه چی دست خداست

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

نه پسر بده نه دختر جفتشون یک اندازه ارزشمندن و مهم سلامتی هست 

خالا شاید طرف علاقه داشته باشه بچه اولش پسر باشه 

شاید چندتا دختر داره دلش میخواد پسر باشه.قرار نیست که به طرف توهین کنیم 

وقتی کارش بده که فکر کنه جنس مرد از زن برتره 

دختر و راحت میشه باردار شد؟من ی پسر دارم میخام اگ خدا خواست و مشکلاتمون حل شد چن سال آینده ی دخترم د ...

من ی دختر دارم الان پسر باردارم اصلا نمیدونم دنیای پسرا چ جوریه 

ولی دختر داشتن ی حس خیلی خیلی قشنگه ی دنیای صورتی ی فرشته ی کوچولو ی مهربون 😍😍😍😍

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️

دختر و راحت میشه باردار شد؟من ی پسر دارم میخام اگ خدا خواست و مشکلاتمون حل شد چن سال آینده ی دخترم د ...

آره بابا  محیط رحم در حالت طبیعی اسیدیه   بدن آدمم بیشتر سرده و تمام غذاها سردیجات   اسپرم دختر هم مقاوم و تو محیط اسیدی   خب دختر سریعتر تشکیل میشه دیگه