2777
2789
تا موادشو اماده کنم اب جوش بیاد خودش نزدیک 40 دقیقه زمان میبره یه ساعتم میزارم دم بکشه حدودا دوساعت ...

یه ساعت دم برای ماکارانی؟نهایت نیم ساعت اگه ته دیگ سیب زمینی داشته باشه ماکارانی توش بخار بیفته کافیه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول آب بزار جوش بشه واسه ماکارونی 

تا آب جوش میاد سویاهاتو خیس کن 

تا سویات خیس میخوره پیازاتو خورد کن تفت بده

آب جوش شد ماکارونی تو بریز تا ماکارونی میپزه سویاها و گوشتاتو سرخ کن آماده کن 

کاراتو قاطی پاتی انجام بدی خیلی زود آماده میشه تا بخوای مرحله به مرحله انجام بدی😂😂😂

🪽༆𝟓𝟐 𝐇𝐙 𝐖𝐇𝐀𝐋𝐄 

من ماکارونی شکلی بلد نیستم بپزم یه بار پختم موقع خوردن خیلی سفت بود باید چه جوری بپزم؟

باید زیاد بجوشونیش. بعد دم کنی. 

موقع جوشوندن درشو هم بذار نصفه 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
من یه ربع طول می‌کشه درستش کنم با ته دیگ سیب زمینی و ب شدت خوشمزهنیم ساعتم دم می‌کشه ۴۵ دقیقه میشه

نه والا من تا اب بزارم جوش بیاد سیب زمینی خورد کنم سیب زمینی سرخ کنم پیاز خورد کنم هویج خورد کنم فلفل دلمه خورد کنم تازه گاها قارچ خورد کنم بعد پیاز سرخ کنم سویا سرخ کنم و قارچ و فلفل دلمه و اینا بعد اب جوش بیاد ماکارونی بریزم و ابکش کنم خودش 40 دقیقه میشه کم کم 

بعدشم نزدیک 45 تا 1 ساعت کیزارم دم بکشه 

واسه منم خیلی خوشمزست ولی طولانی 😂

من ماکارونی شکلی بلد نیستم بپزم یه بار پختم موقع خوردن خیلی سفت بود باید چه جوری بپزم؟

ماکارونی شکلی نسبت به رشته ای سفت تره. باید بیشتر بجوشه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
یه ساعت دم برای ماکارانی؟نهایت نیم ساعت اگه ته دیگ سیب زمینی داشته باشه ماکارانی توش بخار بیفته کافی ...

اره البته همیشه 45 دقیقه میزارم ولی دیشب 1 ساعت گذاشتم باحال تر شد😂حالا همون 45 دقیقه هم بگیریم میشه کلش طرفای 1 ساعت و نیم

میترسم خیلی بجوشونم خمیر بشه

باید حواست باشه دیگه  چکش کنی. با دستت

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

من دقیقا حد وسط تایم پشت بسته بندی میجوشونم خیلی خوب میشه

مثلا گفته 7-9 دقیقه من هشت دقیقه میجوشونم خوب میشه