2777
2789
عنوان

دلم براشوهرم میسوزه

365 بازدید | 26 پست

بلند پروازه  بینهایت کمالگراست  مازندگی راحتو متوسط خوبی داریم   اما اون همش برا رویاهاش  تلاشای وحشتناک میکنه هیچوقت ازخودش راضی نیست ....هرچی میگم  زمان بزار کنارهم خوش باشیم زندگی کوتاس مگه تومخش میره.....

من همه چی دارم راحتم خوشبختم  اما  میبینم درعذابه زجر میکشم  هی دنبال کار جدید راه انداختنه ادم خوبیه خیلی خوب دلم به حالش میسوزه زندگی نمیکنه

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهش افتخارکن که انقدرتلاش میکنه وبرات ارزش قائله گلم

بنظرم  کمالگراست وکمالگراها واقعا درعذابن   من  به همین زندگی قانعم  دوس دارم مثلا ساعت دو  ظهر دیگه خونه باشه  امااین تا هفتو هشت شب  همش درگیره

همسرت شبیه منه اتفاقا خیلیم خوبه به نظرم

خب تاکی تا کجا ادم باید جایی به سکون وارامش برسه وزندگی کنه من به شدت شرایط پایدار و نظم وروال عاذی زندکی متوسط دلم میخاد اما اون هی با ذوق از رویاها ونقشه هایی حرف میزنه که برا من بی معنان الکی لبخند میزنم

حتما ببریدش پیش مشاور کمال گرا بودن تاحدی خوبه ولی اگر از حدش بگذره آسیب های جبران ناپذیری می گذاره

اخه مگه میاد  ازلحاظ سواد خیلی نخبس ولی بنظرم بشدت به مشاور احتیاج دارع  اما خودشو عقل کل میدونه و عاذی ونمیاد

خب تاکی تا کجا ادم باید جایی به سکون وارامش برسه وزندگی کنه من به شدت شرایط پایدار و نظم وروال عاذی ...

وایییییی خودت شبیه همسر منی دقیقا 🤣🤣🤣🤣

والا راهی نداره 

تفکراتتون فرق داره دیگه با هم

کی یه متن  تاثیر گذار میتونه بگه براش بفرستم  ادم شوخیه همه چیو به سخره میگیره یه متنی باشه که راه شوخی نداشته باشه به فکر وادرارش کنه

وایییییی خودت شبیه همسر منی دقیقا 🤣🤣🤣🤣والا راهی نداره تفکراتتون فرق داره دیگه با هم

خخخ ای بابا هیچی چیز دنیا سرجاش نیست

بنظرم کمالگراست وکمالگراها واقعا درعذابن من به همین زندگی قانعم دوس دارم مثلا ساعت دو ظهر دیگه ...

الان زندگیافشرده شده منوهمسرم تا۸سرکاریم بعضی شبام بیمارستان شیفتیم بجاش اون تایمی که خونس ازش لذت ببر😋😛

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

انسان زنده تا زمانی که در توانش هست باید تلاش کنه 

الان که می‌تونه تلاش می‌کنه فردا که نتونست نخواد دست جلو بچه دراز کنه 

بزار به کارش برسه مگه چند سال دیگه می‌تونه اینجوری کار کنه 

کمالگراها اول تلاش میکنن برسن به مال و مکنت و همه چیز بعد بشینن خوشی کنن

ولی تو هم سعی که تو این مسیر براش روزهای خوب رقم بزنی