2777
2789
عنوان

همه انسان ها سه تا شانس دارند

127 بازدید | 10 پست

شانس برای همه وجود داره  برای شما چه شانس های وجود داشته که موفق شدید یا چه شانس هایی بود و شما از فرصت استفاده نکردید مشتاقانه منتظر تجربه ها تون هستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ب شانس اعتقاد ندارم اگر هم باشهشانس برای آدمیه تا آخرین لحظه تلاش میکنه برای خواسته هاش

پس شما قبول دارید  با تلاش به هرچیزی میشه رسیدن

منم این رومیدونم ولی متوجه هش نمیشم شما  می تونی لطف کنی   یکم برام توضیح بدی  

پس شما قبول دارید با تلاش به هرچیزی میشه رسیدنمنم این رومیدونم ولی متوجه هش نمیشم شما می تونی لطف ...

اگر بگیم سه عامل برای موفقیت وجود داشته باشه 

نبوغ 

پشتکار 

شانس 

شانس یا اتفاق می افته یا نه (از دید من وجود نداره ) حالا بالفرض اینکه وجود داشته باشه ی شرط داره اونم اینه که برای رسیدن به هرچیزی میخوایم تا لحظه آخر تلاش کنیم شانس مال اون آدما هست (باز از دید من اراده اون آدمه و تلاش و نبوغ تاثیر داره و اونا موفقیت رو میاره شانس ی چیز الکی و بهونه برای گذران زندگی در بد ترین حالته مثلن طرف هیچ تلاشی برای زندگی نمیکنه یکی که از صبح تا شب کار می‌کنه و زندگیش رو غلتکه رو میبینه میگه شانس داشته....)

خلاصه هر خواسته ای داریم رو میتونیم یا دو عامل اولی بدست بیاریم