2777
2789
عنوان

بیای چت های شوهرمو بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 42 پست
الان نصف دنیا یا بیشتر کبدشون چربهدرمانش فقط پیاده رویهاینقدر سختش نکنین

آخه میترسم.شوهر منم کارش فعالیت نداره همش نشسته از اون طرف خیییییییلی میخوره از اون طرف خیلی فستفود میخوره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی یکی ازدلایل پرخوری وچاقی عصبیه؟بهت هشدارداده رهاش کن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
کبد چرب گرید ۳دیگه مرحله بعدیش فیبروزه مرحله بعد تر سرطانه

نترس با رژیم درست میشه باید مصرف کربوهیدرات و قند و شکر و کم کنه تا چربی های کبدش آب شن. خواهر منم گرید 3 بود دو ماه رعایت کرد شد گرید 1. البته باید تحت نظر پزشک دارو هم مصرف کنه

نترس با رژیم درست میشه باید مصرف کربوهیدرات و قند و شکر و کم کنه تا چربی های کبدش آب شن. خواهر منم گ ...

خب مشکل من اینه که نمیر دکتر .تازه خونه گرفتیم دست و بالش خیلی خالیه میگه برم دکتر خداتومن پول دارو باید بدم ندارم

بابا یه مدت رهاش کن یکم غرور نداری تو؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
عزیزم اگه بخاطر نگرانیت این همه حرف بارت کردهپس ولش کنلیاقت ندارهحرصش هم نخور

انگار اون موقع ها که سر کار علاوه بر غذای من میرف فستفود سفارش میداد من گفته بودم که حالا چاقیا و مریضیش تقصیر منه

همسرمن کبدش چرب بودگرید3فعالیتم زیادنداره وفرصت باشگاهم نداره من اومدم تغذیمون تغییردادم  شروع کردیم سالم خوری  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
رهاش کنم اون چطوری خوب بشه

نشه خودش گفت رها کن من و

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
خب مشکل من اینه که نمیر دکتر .تازه خونه گرفتیم دست و بالش خیلی خالیه میگه برم دکتر خداتومن پول دارو ...

بگو بره داروخونه از دکتر داروساز مشورت بگیره یه قرص گیاهی هست به اسم لیورگل اونو حتما بهش میدن خودش هم باید رعایت کنه غذاشو کم کنه و پیاده روی کنه.