شوهرم همیشه بجایاینکه بره برام یه چیز بخره که بتونم ازش استفاده کنم همش میره از این چوبیا که روش نوشته همسرم روزت مبارک یا تولدت مبارک اینچیا مضخرف میخره خودشو به زحمت هم نمیده بره توشهر بگرده یه لباسی یه لوازم آرایشی یه گل سری چیزی بخره دیشب هم با چ ذوقی منتظر بودم که برام کادو بیاره ولی باز از این مخرفا شیشه ای چوبی آورده اصلا ربطی به پول نداره ولی من بدم میاد آخه چقدر از اینا جمع کنم کلی دارم بخودش زحمت نکشیده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چقدتنهاشدیمکهدردامونوتودیوارمجازیمینویسیم:)🌕ازادیکلمهزیباییهکهحتیحاضرنیستحروفش بههموصلبشه. من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌 یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی زندگی نکردی و شیش دنگ حواست به چی میشهها بوده:)) به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦 کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِهمسن🥳)
باز خداروشکر کن برای تو خریده و یادش بوده من که امسال با این که سال اولیه که مادر شدم شوهرم هیچی برا ...
درکت میکنم. برا منم با اینکه پیشاپیش بهش گفتم و چند روز قبل هم تولدم بود اما نه برا اون نه برا این هیچ کاری نکرد. تازه دیشب گفت وای یادم رفت برای خاهرم که برام مادری کرده کادو بدم. از کادو ندادنش اینقدر نسوختم که ازین حرفش سوختم. به خدا خاهرشوهرم خیلی خوبه اما همین کارای شوهرم باعث میشه نسبت بهش حس منفی بگیرم
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
ادکلن خوبه که بکار میاد آخه این چوبیا قدیمی همسرم روزت مبارک چه فایده داره
همشون یه تختشون کمه. انگار اصلا نمیتونن نرمال باشن
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را