2777
2789
عنوان

پدر شوهرم به شوهرم گفته قول بده تا سال ديگ بچه بياري

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 70 پست

آره خیلی برای بچه دار شدنمون حرف میزدن ولی براتون مهم نباشه چون قراره شما اون بچرو بزرگ کنین نه اونا فقط حتما هم شما هم شوهرتون برین چک بشین که خیالتون از اینکه مشکلی برای اینکه بچه دار بشین وجود ندارد راحت بشه بعد تا موقعی که امادگیشو نداشتین بچه دار نشین البته ببخشید اینو گفتمان آخه الان مشکلات ناباروری خیلی زیاد شده برای اون میگم 

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا اهمیتی نمیدم ماهم تمام خرج ومخارج با خودمون بود و پدرمادرش هزار تومن خرج نکردن و هیچوقت نفهمیدن ...

اره دقيقا خب من از پدر و مادر همسرم توقعي ندارم واقعا چون بندگان خدا سناشون بالاس و وضع مالي خودشونم از رو زميناشون ميچرخه و خشكسالي بوده چند سال 

خيلي راضيم ك همسرم رو پاي خودشه ولي خب وقتي از كسي كمك نخواستيم براي بچه هم نظر كسي رو نميخوايم😀

خب اونا اينستا ندارن ببينن😅😅😅😅 جالب اينه فقط نزديكا اينجوري ميگن . همكاراي شوهرم يا غريبه ها يا ...

واتساپ بذار

من خواهر شوهرم داشت

اون ب خونوادش گفته بود دخالت نکنید هر وقت بخوان میارن 

من  ب شوهرم گفتم رک بهشون میگفت فعلا وقت این حرفا نیست 

من جلوخونواده خودم اونم جلو خونواده خودش وایسادیم فایده نداشت 

استوری ک گذاشتم همه خفه شدن

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
اره دقيقا خب من از پدر و مادر همسرم توقعي ندارم واقعا چون بندگان خدا سناشون بالاس و وضع مالي خودشونم ...

میگم اصلا نباید فکر کنی وناراحت شی اونام طبق طرز فکر خودشون حرف میزنن منکه هروقت چیزی بگن میگم انشالله 

نه اصلا ب کسی چه چندباری گفتن بچه دارشو و کاش دختر باشه چون کلا پسر دارن دختر ندارن منتظرن من بچه دا ...

دوسال دوسال میری جلو😂😂

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بدذاست💔❤️‍🩹

به منم گیر دادن رسما ۱۰سال یا در حال تر زدن بودیم بهشون یا بی محلی ،اصلا اهمیت نداره اگه دیدی زیاده روی کردن بگو فلان قدر بدهی داریم اگه صاف میکنید یه ملک برای پشتوانه میزنید به نام بچم بیاریم وگرنه دیگه حرفی نمی‌مونه موضوع خصوصیه