2777
2789
عنوان

پدر شوهرم به شوهرم گفته قول بده تا سال ديگ بچه بياري

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 70 پست

منم خیلی اول عروسیم بهمون میگفتن همه

ی استوری گذاشتم برای همشون دیگه حرفی نزدم خفه شدن تا دوسال ک خودم باردار شدم

توام جدی لهشون بگو

من تو روشون میگفتم ن خودم ن شوهرم نمیخوایم فایده نداشت استوری رو بشدت پرخاشگرانه با ربط ب فضولی تو زندگی و حتی بچه دار شدن دیگران گذاشتم ک حالیشون بشه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
اول مطمعن بشو بچه دار میتونی بشی یانه بعد جلوگبری کن من 2 سال جلوگیری کردم بعدا فهمیدن اصلا نیاز نبو ...

منم برای بچه دوم الان چند ماهه اقدامم بیارم باردار شدم سقط شد واقعا آدم نمیتونه با قطعیت بگه کی باردار میشه 

عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه علاوه بر خانواده خودش مامان و زن عمومم گفتن خانواده اون ب خودش ميگن خانواده من به منواقعا فكر مي ...

خب بگن

مگ هرکی هرچی بگه شما باید اهمیت بدی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بچه اولم و اصلا براشون مهم نبود بیارم یا نه.دومی و باردار شدم پدرشوهرم تازه ناراحتم شد هرجا نشست گفت ...

چون حالا شوهر من بچه اخره پدر مادرشم سناشون بالاس همش ميگن ما بچه شما رو ببينيم و بميريم ارزويي نداريم ديگ

منم برای بچه دوم الان چند ماهه اقدامم بیارم باردار شدم سقط شد واقعا آدم نمیتونه با قطعیت بگه کی بارد ...

خداروشکر اولیو داری، من تو اولی موندم میگم یعنی میشه به روزی منم مامان بشم

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
خب بگنمگ هرکی هرچی بگه شما باید اهمیت بدی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من اهميت نميدم ولي ديگ ادم يكم دلخور ميشه 

حتي روز جهاز بيني هم همه هي ميگفتن سال ديگ بچشونو ببينيم

يعني من بايد الان باردار باشم😅😅😅

ان شالله باردار ميشي

مممنونم انشالاه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
من اهميت نميدم ولي ديگ ادم يكم دلخور ميشه حتي روز جهاز بيني هم همه هي ميگفتن سال ديگ بچشونو ببينيميع ...

از این چرتوپرتای به ظاهر دعا خیلی میگن اهمیت نده

بابا حرف زندگیه

آدم باید زندگی کنه طرفشو بشناسه موقعیتش جور بشه بعد ثمره عشقشو ببینه

منم خیلی اول عروسیم بهمون میگفتن همهی استوری گذاشتم برای همشون دیگه حرفی نزدم خفه شدن تا دوسال ک خود ...

خب اونا اينستا ندارن ببينن😅😅😅😅 

جالب اينه فقط نزديكا اينجوري ميگن . همكاراي شوهرم يا غريبه ها يا دوستام ميگن دو سه سال ديگ بيارين

اصلا اهمیتی نمیدم ماهم تمام خرج ومخارج با خودمون بود و پدرمادرش هزار تومن خرج نکردن و هیچوقت نفهمیدن تو چه فشاری بودیم حالا که تاحدودی راحت شدیم از بدهی واعصاب خوردی مگه دیوانه ایم بخاطر حرف مفت بقیه دوباره بریم زیر قرض و بدهکاری پس کی زندگی کنیم همین ادما موقعی که بهشون احتیاج داشته باشی حتی غیرمادی جوری محو میشن انگار کلا نبودن مگه برا اینا سختیهای زندگی ما مهمه تو جوابشونو نده بذار شوهرت خودش جوابشونو بده بگه ایشالله هروقت  خدا بده