کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2854 عنوان امروز برای اولین یکی تو مدرسه ازم تعریف کرد😍😍ولی بازم نگرانم فکر میکنم الکی اونجوری گفته خوشحال شم 131 بازدید | 12 پست همکلاسیم نبود فقط توی یه مدرسه اییم بخاطر امتخانا زود میاییم خونه واسه همین الان تاپیک زدمتو کلاس نشسته بودم بعد چند بار نگام کرد اهمیت ندادم فکر میکردم جون خیلی زشت و مسخرم داره نگام میکنه یهو گفت امروز خیلی خوشگل شدی 🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻 امروز | 10:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2854 یادم نمیاد یا گفت خیلی خوشگل شدی امروز یا گفت چه خوشگل شدی امروز 🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2854 خب خوشگلی دیگهدلیلی نداشت دروغ بگه اخه بینیمبزرگه اعتماد به نفس ندارمتا همین دیروز همه بهم میخندیدن حتی تاپیکم زده بودم 🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
تالیس عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 799 اخه بینیمبزرگه اعتماد به نفس ندارمتا همین دیروز همه بهم میخندیدن حتی تاپیکم زده بودم بینی بزرگ لزوما صورت رو زشت نمیکنهخوشگلی دیگههه
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2854 😂خوشگل بودی که بهت گفته دیگه. واقعا؟ولی من خس میکنم عز من زشت تر وجود ندارهاهه بینیمم بزرگه🤒 🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2854 بینی بزرگ لزوما صورت رو زشت نمیکنهخوشگلی دیگههه واقعا یعنی بینی تاثیر نداره؟؟من تنها عسب صورتم بینیمه و اینکه صورتمم لاغرع بیشتر تو چشم میزنه 🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
روح_سرگردون عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 1713 واقعا؟ولی من خس میکنم عز من زشت تر وجود ندارهاهه بینیمم بزرگه🤒 چندمی؟ اره بابا. وقتی یه دختر یه دختر جدیدی ببینه (منظورم اینه مثلا قبلا ندیدتش) بعد بهش بگه چقد خوشگل شدی مطمعن باش راست میگهاصلا کلا یه دختری بهت بگه خوشگل خوشگلی دیگه. اگه بخاطر مسخره کردن یا کنایه زدن بود به جای خوشگلی خیلی چیزای دیگه میتونست بهت بگه
روح_سرگردون عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 1713 بیخیال همکلاسیای عقده ایت شو. بعضیا تنها کاری که تو زندگیشون بلدن همین مسخره کردن بقیسدماغت بزرگه بیخیال فردا عمل میکنی این ذات اوناست که کثیفه و درست بشو نیست
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2854 چندمی؟ اره بابا. وقتی یه دختر یه دختر جدیدی ببینه (منظورم اینه مثلا قبلا ندیدتش) بعد بهش بگه چقد خوش ... ولی اون اولین بارش نبود منو دیده یه ماهه همدیگرو میبینیمولی واقعا کلی حس خوب گرفتم ازشتا دیروز فکر میکردم زشت هرین دخترمولی نمیدونم چرا تومدرسه کلا دهنم قفلع ختی نمیتونم بخندم به زور باهاش یه لبخند زدم🤐 🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻
روح_سرگردون عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 1713 ولی اون اولین بارش نبود منو دیده یه ماهه همدیگرو میبینیمولی واقعا کلی حس خوب گرفتم ازشتا دیروز فکر م ... همون دیگهسعی کن خیلی رو اعتماد بنفست کار کنی
کبری_زن_اصغر_سبیل مدیر استارتر عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 2854 همون دیگهسعی کن خیلی رو اعتماد بنفست کار کنی چجوری کار کنم اصلا اعماد به نفس ندارم 🔴کاربری دست دو نفره لطفا هی نگید تاپیکات شبیه هم نیستن….🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻