2777
2789

باید یه تماس اداری میگرفتم  بابت مشکلی که واسه خونمون پیش اومده خودمو معرفی کردم مشکلم رو مطرح کردم مامانم پشت اتاقم گوش وایساده بود ببینه چطوری صحبت میکنم حرفم که تموم شد گفت تو آبرو ی ادمو میبری چرا این مدلی حرف میزنی خیلی بی عرضه ای راستش چندبار اول توجه نکردم و نخواستم جوابش رو بدم ولی هربار که میخواست از سمت اتاقم رد بشه میومد میگفت زبون نداری حرف زدن بلد نیستی منم بهش گفتم اگه تو سر و زبون داشتی و عرضه داشتی خودت زنگ میزدی صحبت میکردی وگرنه منم ازتو یادگرفتم کسی دوروبرم نبود که باعرضه باشه الگوش کنم.

بعضی وقتها دلم میخواد بمیرم ازاینکه مامانم همیشه همیشه همیشه سعی میکنه من رو خورد کنه هیچ وقت به خاطر حرفاش اعتماد به نفس نداشتم حتی با یه تماس تلفنی هم دستام پر عرق میشه:)

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡

منم بخاطر قیافه ام:) 

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جواب مناسبی دادی اجازه نده والدین سمی با پشتوانه عرف تخریبت کنن 

چون نمیتونی سالم زندگی کنی 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

مامان منم همینطوریه یه آشپزی ساده بخوام بکنم میگه تو خراب میکنی بلد نیستی  همش بچه داداش اشو میکشه به رخ من تو همه کار من دخالت میکنه بعد منم عصبانی میشم گاهی اوقات سرش داد میزنم  تو همه کارام دخالت میکنه نمیزاره حتی لباسمو خودم انتخاب کتم

منم بخاطر قیافه ام:)

عزیزم🥲هرکسی زیبایی خودشو داره وتو قطعا زیبا هستی ولی خب بعضی آدمها فارغ از نسبتشون با ما دل تاریکی دارن و نمیتونن ببیننش:)

چِطوری ماهِ قَشَنگَم؟🌜تورومیخواد دلِ تَنگَم💙مَگه مَن دِلَم میاد با دلِ کوچیکِت بِجنگم؟؟🥀بعضی روزا وقتی از خواب بیدار میشم چشمام پر از اشکه ولی دلیلشو نمیدونم.....هیچ وقتم یادم نمیاد چه خوابی دیدم.ولی ساعت ها بعد از اینکه بیدار میشم یه حس عجیبی دارم انگار که یه چیزی رو از دست داده باشم.انگار همیشه چیزی ،کسی یا گم شده ای هست که دنبالشم.....💔لطفا توی صحبت هاتون حد مرز خودتون رو بدونید.اینجا شما فقط یه تیکه از زندگی من رو میخونی نه همشو♡
خدا کمکت کنه.

کاشکی:)

خوب گفتی آفرین 

ما مامانها باید بدونیم بچه ها نتیجه رفتار خودمون هستند پس اگه بچه مون اخلاق بدی داره کمکش کنیم نه تحقیر

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده