2777
2789
عنوان

به نظرتون از شوهرم بپرسم

166 بازدید | 19 پست

به مامانش هدیه داده یا نه؟

میترسم بپرسم نداده باشه و یادآوری بشه واسش بره بده 

یا اینکه الان داده و به من نگفته؟ تا الان هر وقت میخواست چیزی بده مامانش بهم میگفت 

یکساله ازدواج کردم و پارسال هم به مامان من هدیه داد هم به مامان خودش 

امسال به خودمم نداد 😅

البته چون ۳۰ م تولدم بود و هدیه و کیک و گل خرید و سورپرایزم کرد واسم مهم نبود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا اینجوری هدیه میدید 

هدیه رو باید دو نفره برید خونه مادراتون براشون ببرید 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

چه دید گاهی بدی دارین

ما لرا نمیگیم دوستت دارم میگیم خشمت ایا🤪فقط خوت دونی چقد خشمت ایای❤️ تو سنگ صبوری تو بی دل مو جوری که ایخی درآریم و دل واپسی 🫀. دی بو دنیای منی ...🤍

بیچاره مادرش

چرا؟ 

خبر داری ماهیانه پول به حسابش واریز میکنه؟ خبر داری هر دستگاهی خراب بشه شوهر من پول تعمیر یا خریدشو میده ؟ 

خبر داری هر هدیه ای که مادر شوهرم به من میده شوهرم باهاش حساب میکنه؟ خبر داری شوهرم ماشینمونو مفتی داد به داداشش که یه موقع برادرش و مادرش پیاده نمونن؟ اینا یه چیزهای جزیی بودن 

حالا خبر داری من مستاجریم ، طبقه ۴م بدون آسانسور هر روز بالا پایین میشم؟ خبر داری بخاطر اینکه از لحاظ مالی مشکل داریم و خونه مونم مناسب نیست بچه دار نمیشیم؟ 

حالا مادرش بیچاره س یا من؟ 

اینم بگم مادرش یه نفره و ماهی ۱۲ میلیون حقوق میگیره و خونه هم داره 

خب یاداوری شه به مامانش هدیه بده مگه بده؟

عزیزم شوهرم ماهیانه به مامانش پول میده، هر وسیله ای خراب بشه یا میخوره یا پول تعمیرشو میده 

کلا انگار شوهر من دو تا زن داره 

منم در رفاه نیستم که به چشمم نیاد هم هدیه بده هم خرجشو بعد خودش حقوق داره، خونه داره 

من مستاجر طبقه ۴ بدون آسانسور 

چرا اینجوری هدیه میدید هدیه رو باید دو نفره برید خونه مادراتون براشون ببرید

من یکساله ازدواج کردم ، شوهرم اینو رعایت نمیکنه 

خودش می‌ره به خانواده ش هدیه میده 

بعد یه جور جلوه میده که خانمم نفهمه، البته میگه اونا می‌خوان که تو ندانی چون به غرورشون برمیخوره

عزیزم شوهرم ماهیانه به مامانش پول میده، هر وسیله ای خراب بشه یا میخوره یا پول تعمیرشو میده کلا انگار ...

هدیه روز مادر فرق داره

ما لرا نمیگیم دوستت دارم میگیم خشمت ایا🤪فقط خوت دونی چقد خشمت ایای❤️ تو سنگ صبوری تو بی دل مو جوری که ایخی درآریم و دل واپسی 🫀. دی بو دنیای منی ...🤍