2777
2789
عنوان

دوست پسرم میاد خواستگاری نمیخوامش

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 31 پست
این خواستگاری بله برون نیست بیاد بره ببینم خونواده م چی میگن

منم هی همینطور گفتم حالا بیاد خاستگاری، حالا صحبت کنیم ، حالا بزار چند وقت بگذره

الان پونزده سال گذشته 

و جوونیم با کسی که از اولم میلم نبود گذشت

فستجبنا له ونجینا ه من الغم وکذلک ننجی المومنین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از بس اذیتم کرد این اواخر به هم زدن هم سخته موندم واقعا

ببین دلخوری بودن یک چیزه ،به دل نبودن هم یک چیز دیگه س 

ببین کفه کدومشون سنگین تره ،طبق همون تصمیم بگیر 

آدم که با خودش تعارف نداره ،مسئله یک عمر زندگیه

😐🤷🏻‍♀️

کاش هیچوقت منم دوس پسر نداشتم

دوسال با دوست پسرم بودم چندروز پیش فهمیدم با یه مطلقه که دوتا بچه داره خیلی وقته داره بهم خیانت میکنه

الانم با اونه صبح و شب برا هم استوری میزارن

من از تو بدترم من باهاش رابطه هم داشتم

الان موندم چه کار کنم با زندگیم

التماس دعا
ببین دلخوری بودن یک چیزه ،به دل نبودن هم یک چیز دیگه س ببین کفه کدومشون سنگین تره ،طبق همون تصمیم بگ ...

شدید دلخورم مهرماه عاشقانه منتظرش بودم بیاد خواستگاری الان ولی نه

کاش هیچوقت منم دوس پسر نداشتمدوسال با دوست پسرم بودم چندروز پیش فهمیدم با یه مطلقه که دوتا بچه داره ...

من رابطه نداشتم هیچ رابطه ای . خیلی هم دوسش داشتم دوسه ماهه سر هرچیزی ریده بهم حالمو بهم زده 

پس احتمالا الان هم ته ته دلت منتظر و عاشقی ،فقط دلخوری

یه خواستگار سنتی هم راه دادم خونه همین اواخر رفتن زنگ نزدن بی فرهنگا ضایع شدم پیش خونواده خیلی اصرار کرد یه فرصت خواستگاری بدم منم گفتم بیاید فقط آشناییه بله دادنم مونده به خدا همینارو بهشم گفتم . از طرفی خونواده م هم سختگیرن سر شغل و خونه و کوفت و زهرمار منتظرت رییس بانک بیاد منو بگیره من 33سالمه همه رو رد میکنن 

یه خواستگار سنتی هم راه دادم خونه همین اواخر رفتن زنگ نزدن بی فرهنگا ضایع شدم پیش خونواده خیلی اصرار ...

باید طبق وجه اجتماعی و شخصیتی خودت و خانواده ت ،خواستگار راه بدی 

ولی این همه سختگیری خانواده هم درست نیست ،شاید دوست پسرت به خاطر همین دست دست کرده که با دست پر بیات خواستگاری

😐🤷🏻‍♀️
باید طبق وجه اجتماعی و شخصیتی خودت و خانواده ت ،خواستگار راه بدی ولی این همه سختگیری خانواده هم درست ...

از بس اینجور سختگیری کردن سنم رفته الان دیگه خواستگار ندارم ذوق و شوق هم ندارم حس پیری میکنم ما خودمون متوسطیم منتظر پولدارن که حتما خونه داشته باشه شغل اداری استخدامی ، وگرنه 25سالگیم یه خواستگار خوب داشتم انقد ذوق داشتم که