2777
2789

اول که اگه همه چیش در سطح خودم بود بعدش اینا خیلی برام مهمه : فرهنگ و عقاید ، میزان اهمیت مسائل روان شناختی و درونی در داخل خانواده ، سطح تربیت و پرورشی که در اون رشد و نمو داشته ، تروماها و اسیب هایی که دیده ، دیدگاهش نسبت به دنیا و مسائل پیرامون ، افکار و عقاید پدر مادرش 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخواستم همسرم با درک و صادق باشه رفیقم باشه احترام خودم و خانوادم نگه داره و همین بود که میخواست ...

ماماباشیدعزیزم همین کافیه

ازنظرمن خوشبختی ینی اگربه قدیم برگردی بازهم همسرتوانتخاب میکنی یاخیر

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

بچه ننه باشه ، اگه پسر پیغمبرم باشه کنسله

اره قبول دارم من به اینکه پسر به مادرش احترام زیاد بزاره یا خیلی اهمیت بده اوکیم

منظورت از بچه ننه اینایه که وصلن به مادرشون بدونشون نمی تونن تصمیم بگیرن یا همه مسائل رو باید برای مادره تعریف کنن ایناست؟

دوسش داشته باشم

خیلی مهمهههه  

ولی خب چیزای دیگه هم هست که نشون بده با اون ادم خوش بختی و خوشحال قراره باشی یانه 

مثلا کنترل خشم داره یا نه روابطه هاش چجوریه با دوست و خانواده حل مسئله ش چجوریه 

ایشالا که خوش بخت بشی

ازنظرمن مهم ترین چیزاخلاقی تعهد ودم چشم پاککلااخلاقومیسنجم بیشترچون چهره هرچقدرم زیباباشه تکراری میش ...

موافقم باهات 

یه خوشگل بدهن رو نمیشه تحمل کرد ولی یه قیافه معمولی با اخلاق خوب رو میشه روزی چند بار عاشقش شد

موافقم باهات یه خوشگل بدهن رو نمیشه تحمل کرد ولی یه قیافه معمولی با اخلاق خوب رو میشه روزی چند بار ع ...

اصلاموردداشتیم اخلاقش انقدرخوب بوده که جهرشوهمه زیبادیدن

چهره تکرارب میشه حتی برافامیل

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

قضاوت گر نباشه . کنترل احساسات شو داشته باشه . خانواده اش با فرهنگ و تحصیل کرده باشن . وابستگی بیش ا ...

کنترل احساسات خیلی خوب گفتی اینو 

اینکه ببینی طرف خشمش رو چجوری داره کنترل میکنه واقعاااا مهمه

اره قبول دارم من به اینکه پسر به مادرش احترام زیاد بزاره یا خیلی اهمیت بده اوکیممنظورت از بچه ننه ای ...

پسرایی که هنوز وابسته ان، گزارش میدن ، همش نظر مادر رو میخوان ، دم به دقیقه زنگ میزنن ، حضوری میرن ، حرف حرف مادرشونه ، ببین توی خانواده پدر و مادر باید نقشی هم اندازه داشته باشن ، مطمئنن دیدی که توی یه سری خانواده ها مرد سالاری یا زن سالاریه . اینا خیلی زود نمایان میشه به این خیلی دقت کن حضور کم رنگ هر کدوم از این 2 نفر یعنی بچه های آسیب دیده

چشم و دل سیر تازه به دوران رسیده نباشه از لحاظ مالبی در سطح خودم خانواده فهمیمظاهر معقول باشه

پس اون بخش اخلاق چی 

چمیدونم مثل کنترل خشم روابطش با ودوستا و خانواده مدیرت استرس ایناش