2777
2789
عنوان

شده با خانواده همسرتون هم فکر و هم عقیده نباشید

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 39 پست

اره منم با خانوادش اینجوریم ولی شوهرم اصلا این مدلی نیست

مثلا اونا مانتو کوتاه و با هودی بیرون رفتن رو بد میدونن من نه میپوشم 

عکس پروفایل اگه یکم باز بزاری بد میدونن(این یه مورد اذیتم میکنه یبار عکس گذاشتم بدون روسری مادرشوهرم کلی بحث انداخت تو خانوادمون😑) 

سرکار رفتن با شیفت شب رو بد میدونن من میرم😂

به قول شما رستوران کافه اصلااا نمیرم من و شوهرم رو ول کنی کافه ایم

رفت وامد با دوست و اشنا رو دوست ندارن ما کاملا ادم رفت و امدی هستیم😂

نوع لباس پوشیدن حتییی سبک خونه هامونم کاملا متفاوته من جهیزیم رو مینمال خریدم خواهر شوهرم میگفت خونت ارزونه😂🤣🤣نمیدونست مبلام از مبلای پلاستیکی اون ده برابر گرون تره😂

ولی خب من رفت و امد انچنانی ندارم واقعا واسه همین اذیت نشدم تو این چند سال و اصلا برام نظرشون اهمیت نداره فقط واسه اینکه شوهرم رو اذیت نکنن میرم خونشون یکم حجابم رو بیشتر رعایت میکنم و کمتر صحبت میکنم که دعوا پیش نیاد

اره خیلی زیاد 

مادرشوهر من مذهبی خشک خشکه 

منم چشم دریده نیستم اما خیلی از چیزایی که میگنو باهاشون موافق نیستم ولی در هرصورت احترامشونو حفظ میکنم و جوری که خودم دوست داشته باشم و شوهرم اوکی باشه خودمو وفق میدم هیچ اهمیتی نداره نظرشون تو زندگیم

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی دیگه خیلی چیزارو پیش بردم و اینام دیگه فهمیدن

اولش هزارتا دردسر داشتیم کلا بد می‌میفهمیدن آدمو ولی بلخره بعد ۱۰سال دارن آروم آروم میفهمن اونی نیستم ک فکر میکنن

پدرشوهرم کلااا ی آدم خششششک و جدیه ک همه ازش فرار میکنن

ولی من چه در مورد خودم چه در مورد خودشون همیشه سعی کردم طبق تفکرات خودم پیش برم

اولا هم تنشا بیشتر بخاطر این بود ک اینا میگفتن باید مثل ما بشی براشون سخت بود یکی با تفکرات خودش بره🙂

اره منم با خانوادش اینجوریم ولی شوهرم اصلا این مدلی نیستمثلا اونا مانتو کوتاه و با هودی بیرون رفتن ر ...

تو منی یا من توام😂😂

دقیقا منم سر جهیزیم اذیت شدم چون درکی از مینیمال و ساده بودن ندارن حق میدم بهشون ‌‌‌‌... ولی خب من اذیت شدم

دوس داشتم حداقل هم سن های خودم درکم کنن بفهمن این سبک جهیزیه رو

که اونا هم مثل خانوادشون بودن😂

تو منی یا من توام😂😂دقیقا منم سر جهیزیم اذیت شدم چون درکی از مینیمال و ساده بودن ندارن حق میدم بهشو ...

اره دقیقا هیچ درکی از مینیمال ندارن اصلا انگار براشون مسخرست 

ولی خب من خیلی دوست دارم واقعا توش ارامش میگیرم

خونه خواهرشوهرم از ایناست که طلاییه و مبل های کارشده و این حرفا 

ولش کن فدای سرت😂من کلا رفت و امدم رو باهاشون کم کردم بیشتر با دوستام رفت وامد داریم اونا بیشتر میفهمن منو تا خانواده شوهر😂

وای چه پدر شوهر لارجی😍😂

چه لاااارجی

خیلیییی خشک و جدیه

از اینایی ک اصلا به زن اهمیت نمیده و.....

چون دیروز من برا مادرشوهرم دسته گل و شیرینی برده بودم جدای از کادوی همسرم

بخاطر همون انگار شرمنده شدن🤣

اهمیت نداره اما وقتی مسافرت میریاصلا دورهمی ها

اره دیگه اونجاها ما حرص میخوریم اونا نه😑من واقعا سکوت میکنم چون ادامه دادن حرف ها فقط باعث تنش میشه

تو دورهمی و مسافرتم یکم بیشتر رعایت میکنم 

البته شوهرمم پشتم درمیاد یبار مامانش به مانتوم بد گفت شوهرم گفت نه اتفاقا من گفتم بهش بخره خوشم اومد بهش میاد 

ولی خب باز پیش اونا سعی میکنم بلند ترین مانتورو بپوشم یا شال و اینارو نگه دارم رو سرم

ما رفته بودیم شمال من سرم کلاه گذاشته بودم اخ اخ یهو از دستم در رفت عکسمو نشون دادم مامانش قرمز شده بود😑😂

چه لاااارجیخیلیییی خشک و جدیهاز اینایی ک اصلا به زن اهمیت نمیده و.....چون دیروز من برا مادرشوهرم دست ...

خب همین که پیام داده مثل اینه که از خشکی در اومده😂

بعضیا مدلشون اینجوریه به دل نگیر