2777
2789
عنوان

تو رو خدا بگید چیکار کنم پریود بشم

89 بازدید | 22 پست

سه روز عقب افتاده اویشن و زعفرون و زردچوبه و زرشکم خوردم دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه فقط دل درد دارم نمیخوام بیشتر از این عقب بیفته

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید و هدیه کنید به امام حسین علیه السلام 🌿💖دعا کنید مشکلم حل بشه و چیزی که تو دلم هست به صلاحم بشه 💖🥹

اصلاح سبک زندگی کن

یعنی چی

تنقلات . چیمپس و پفک و شکلات و لواشک بازاری اصلا نخور 

روغن استفاده نکن تو غذات و روغن کنجد بریز

ورزش کن باشگاه برو

اب خیلی بخور

هروز یا یک روز در میون حمام برو موهاتو حتما خشک کن با سشوار ک سرما نخوری

هروز شورتت رو عوض کن و در روز دو بار عوض کن شورتت رو 

بدنت رو گرم نگه دار فلفل رو بیار تو غذات توی زمستون هم ی شال ببند ب کمرت یا ی پتو بنداز رو خودت ک بدنت یخ نکنه

استرس نداشته باش چون استرس خودش باعث هزارتا مریضیه و سمه

توی خونه نیازی نیست لباس زیر بپوشی

فست فود و پنیر پیتزا نخور 

شلوار تنگ هم نپوش خودش عامل نازایی چون ب دستگاه تناسلی فشار میاره

برای لاغری هم غذاتون رو نصف کنید و بخورید یعنی همه چی ها حتی یه بستنی رو نصفش رو بخورید نه کامل

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یه بار اینطوری بود عنبرنسادود دادم پری اومد چون گرمه رحمم گرم میکنه دوس داشتی یه بار امتحان کن

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
اصلاح سبک زندگی کنیعنی چیتنقلات . چیمپس و پفک و شکلات و لواشک بازاری اصلا نخور روغن استفاده نکن تو غ ...

مرسی✨اخه همیشه سر وقت بود این سری اینجوری شد

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستید و هدیه کنید به امام حسین علیه السلام 🌿💖دعا کنید مشکلم حل بشه و چیزی که تو دلم هست به صلاحم بشه 💖🥹
من یه بار اینطوری بود عنبرنسادود دادم پری اومد چون گرمه رحمم گرم میکنه دوس داشتی یه بار امتحان کن

مرسی ولی دوست ندارم کسی بفهمه چون دود میکنه

آب جوشیده سرد شده و نمک این محلول رو درست کن خودتو باهاش بشورخیلی زود پری میشی

نمک دریا؟ باید بره داخل یا فقط خودمو بشورم بعد بذارو بمونه یا سریع اب کشی کنم؟ 

خواهش 🌹 اگه قرص ال دی خوردی هورمانات رو بهم ریختی عزیزم

اخه فقط یدونه خوردم قبلا بیشتر میخوردم بعد از پنج روز میومد