2777
2789
عنوان

خانما دلخوری هاتونو به همسر یا نامزدتون میگید یا نه ازش می گذرید

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 27 پست

فارغ از اینکه اون چرا از دستت هیچی نمیخوره 

سوالم اینه تو چرا غذا از خونه میبری 😐بیکاری؟ بزار ببرتت بیرون خرج کنه تو بیشتر بشناسیش آیا خسیسه خسیس نیس رفتارش بیرون با مردم چجوریه 

یعنی چی که از خونه با خودت وسایل میبری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این رفتار غلط و بچگانستتا وقتی زبون برای حرف زدن داریم چرا اخم و بی محلیهمین حرف نزدن باعث میشه کلی ...

اونجوری نمیشه که نگم وتودلم بمونه اخه شوهرم تاحس کنه ناراحت شدم گیرمیده تاعلتوبگم همیشه بعدش حرفامومیزنم

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون

تا از دلخوری هات نگی رفتارهای بد طرف اصلاح نمیشهوقتی رفت نون بگیره نگفتی من غذا همرامه نون برای چی؟ی ...

گفتم حتما دلش نمی خواد بخوره وگرنه پلاستیک به اون گندگی می دید و بوی غدا رو احساس می کرد

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
برام عجیبه که همون موقع نگفتیمثلا دم شیرینی فروشی بگو چرا داریم شیرینی میگیریم؟ من که کیک دارم

وقتی دیدم می دونه کیک دارم و دلش نمی خواد بخوره اصراری نکردم

بالاخره داره پیدا میشه رنگین کمون🌈🌈
بهش بگو من همیشه اخم می کنم وکم محلی می کنم تاعلتشوبپرسه بعدمی گم

این کار خیلی خیلی اشتباهه ومنم خیلی انجامش میدم ومیخوام ترکش کنم

میگه آدمها رو دچار استیصال نکنید یه کاری نکنید که همش فکر کنن آیا من چیکار کردم که طرفم درهمه میگه وقتی ناراحتید همون اول مستقیم به روشون بیارید

۱۰۰ در۱۰۰ میگم حتی وقتی میخوام نگم نمیتونم نگمادب نداره چرااره بهش بگو وارزش خودتو ببر بالا یعنی چی ...

ولی اسی بچه ها راست میگن شاید واقعا خجالت میکشه مثلا میگه اگر بگم غذارو بیار بخوریم فکر میکنه خسیسم ومیخوام نخرم به نظرم بهش بگو چرا اون دو دفعه که من غذا آوردم رفتی چیز خریدی 

شاید الان اونم پیش خودش گفته دختره چه خسیسه غذا آورد ونگفت بریم غذای منو بخوریم 

شوهرمن فک نمی کنه که دچاراستیصال بشه اخه همون اولش گیرمیده دلیلشومیپرسه تانگم ول نمی کنه

من روانشناسیشو گفتم شوهر منم همین جوره هی میپرسه چیه چی شده وتا نگم ول نمیکنه بعد توضیح میده یا هر چی

ولی این گار اشتباهه

وقتی دیدم می دونه کیک دارم و دلش نمی خواد بخوره اصراری نکردم

اتفاقا باید بگی تا اون هم واضح برگرده بهت بگه آره من کیک تو رو نمیخوام. یا اینکه بی خیال شیرینی بشه و کیک تو رو بخوره

میدونی چیه؟ بعدا که بهش بگی چرا شیرینی خریدی نمیاد بگه که کیک تو رو نمیخواستم. میگه عههههه یادم رفتتتت چرا نگفتیییییی