2777
2789
عنوان

اون کیه که کله ی صبح ناشتا بستنی یخی میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 53 پست
من بستنی سنتی با مغز دوست دارم فصلش مهم نیستحالا واقعا پنجره باز کردی؟واللا تصور کردم دماغم تیر کشید ...

اره اخه سر صبحی هوای خونه احساس میکنم دم کرده ، پنجره رد باز میذارم قشنگ تعدیل هوا شه

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون کیه که اول صبحی لواشکو آلوچه میخوره:من😂

معده ت :

ما اینجا داریم زحمت میکشیم تو هواداری چی هستی 🤣

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

اون کیه که هوس کرد و هیچی نداره؟ 

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
انقد نی نی سایتیا چشمشون شوره ، ن بابا دخترای خوبین🤣🤣

بسیار شوره

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

الهی🥲بیا یه گاز از بستنی من بزن

مغسی🥲😂 حالا کدوم مزشه

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
معده ت :ما اینجا داریم زحمت میکشیم تو هواداری چی هستی 🤣

🤣🤣وای دلم خواست دوبارههه

نمیدونم چرا انقدر ویار ترشیجات دارم😂

باور کن سر ناهارو شام بجا غذا ترشی میخورم💔

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡