2777
2789

با دخول ارضا نمیشم از طرفی همسرمم اصلا میل ب رابطه نداره میگ شرایطت خوب نیست

انقد خابای ناجور دیدم از خاب پامیشم حالم بد میشه

چندبارم رابطه داشتیم ب اصرار من بود همسرم اصلا دیگه دوس نداره انگاری

اونم باز ارضا نشدم مجبور شدم خودم انجام بدم ینی قبلا هم اینطور بود اما تو بارداری عذاب وجدان میگیرم

امیدوارم بدونین چی میگم

حالا این قضیه رو چجوری مطرح کنم با همسرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همسر شما  چقدر عجیبه وقتی از نظر  از پزشکی مشکل نداشته باشه چرا خب بی میله..... من باردارم ودکتر گقت که هیچ موردی نداره ...و ما روتین زندگی معمولی قبل از بارداری داریم

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️

من تا الان بهش نگفتم خودم کار خودم راه میندازم    واقعا شرمم میشه اینجا مطرح کردم وقتی باردار نبودم عذاب وجدان نداشتم اما الان میترسم رو بچه م تاثیر بد بذاره  اما واقعا چند بار تحت فشار انجام دادم

بنظرم نکن خوب نیست

خیلی اذیت میشم نا خودآگاه دست خودم نیست   نمیدونم درک میکنین یا نه  من حس میکنم  همسرمم میلش کم نیس فقط اونم خودش نیازش رفع میکنه  چون تو گوشیش یبار فیلم دیدم   

اما من فیلم نگا نمیکنم